Ole Realisti ja valitse uutuusleipä Fazer Real Kaura

Ole Realisti ja valitse uutuusleipä Fazer Real Kaura

Julkaistu 30.8.2020

Tuttu klassikkoleipä Real on nyt saatavilla herkullisen kauraisena. Fazer Real Kaurassa yhdistyy houkuttelevalla tavalla herkullisuus ja terveellisyys.

Runsaskuituinen uutuusleipä on leivottu sataprosenttisesti suomalaisesta täysjyväviljasta

Fazer Real Kauran leivontaan käytetystä viljasta 77 prosenttia on kauraa ja loput maukasta täysjyväspelttiä. Kuitupitoisuus on mukavat 7,6 prosenttia.

Leivässä maistuvat Realin tutut ominaisuudet: se on täyteläinen, kostean mehevä ja runsaan jyväinen. Siinä yhdistyy houkuttelevalla tavalla herkullisuus ja terveellisyys. Tämä onkin ollut tuotekehityksen tavoitteena.

Fazer Real -leivät leivotaan Fazerin leipomolla Lahdessa.

Fazer-real-kaura-kuvituskuva

Fazer Brainhow -merkki kertoo terveellisyydestä aivoille

Fazer Real Kauran pakkauksessa on Fazer Brainhow -tunnus. Tuo merkki on lupaus siitä, että kyseinen tuote sisältää merkittävän määrän ravintoaineita, joiden on tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan hyväksi aivoille ja kognitiivisille toiminnoille. Tuote on myös yleisesti ottaen terveellinen valinta omassa tuoteryhmässään.

Kun huolehdimme itsestämme ja ruokimme myös aivojamme terveellisellä ja tasapainoisella ruokavaliolla, levolla ja liikunnalla, pysymme energisinä ja jaksamme innostua joka päivä ̶ töissä ja vapaalla.

Myös Real Rukiin pakkaus uudistuu – resepti pysyy samana

Samaan aikaan Fazer Real Kauran lanseerauksen kanssa uudistuu myös tutun Fazer Real Rukiin pakkaus entistä modernimmaksi ja raikkaammaksi. Samaan tyyliin uudistuvat myös Fazer Juuresleivät ja Siemenleipä. Näiden tuotteiden makuun, raaka-aineisiin tai resepteihin ei ole tehty mitään muutoksia. Nämä kaikki ovat terveellisiä valintoja ja niissä on Fazer Brainhow -merkki. Tunnistat nämä tuotteet pakkauksen ”Hyvää oloa leivästä” -tekstistä.