Uudet Zendium Professional -hammastahnat – terveet ikenet, terve suu!

Uudet Zendium Professional -hammastahnat – terveet ikenet, terve suu!

Päivitetty 25.9.2023

Moni meistä pitää hampaansa tunnollisesti puhtaina, muttei mieti suun kokonaisterveyttä. Totuus kuitenkin on, että suumme tarvitsevat suojaa ja huolenpitoa kaikissa elämänvaiheissa. Erityisen tärkeää on pitää huolta ikenistä, ja ehkäistä ennalta erilaiset ienongelmat.

Ammattitason ratkaisu ienongelmiin

Terveet ikenet ovat tärkeät niin hampaitasi kuin yleistä hyvinvointiasi ajatellen. Siksi uudet ammattitason Zendium Professional -hammastahnat on suunniteltu tarjoamaan parasta suojaa ienongelmia vastaan ja myös ehkäisemään niitä.

Tehostettu premium-koostumus

Uusien Zendium Professional -hammastahnojen koostumus sisältää runsaasti entsyymivoimaa ja kliinisesti todistettua tehoa* ikenien yleisen terveyden parantamiseen. Tahnojen sataprosenttisesti luonnolliset lisäentsyymit lisäävät hyvien bakteerien määrää suussasi, pitävät haitalliset bakteerit kurissa ja antavat luonnollisen suojan ikenillesi.

Kaksi vaihtoehtoa

Zendium Professional -sarja tarjoaa kaksi vaihtoehtoa, jotka ikeniesi suojaamisen lisäksi ehkäisevät vihlontaa ja arkuutta sekä pitävät hengityksesi raikkaana pitempään. Molemmat tahnat ovat natriumlauryylisulfaatittomia ja hellävaraisia, siksi ne sopivat myös kuivalle ja herkälle suulle.

Zendium Professional Pro Gums + Sensitivity -hammastahna 75 ml

Auttaa ehkäisemään ienongelmia, joka on yksi hampaiden vihlonnan pääasiallisista aiheuttajista. Kliinisesti todistettu teho.

Zendium Professional Zendium Pro Gums + Clinical Fresh -hammastahna 75 ml

Auttaa ehkäisemään ienongelmia ja kliinisesti todistetusti raikastaa hengityksen 12 tunnin ajaksi.

Kokeile ja ehkäise ienongelmat jo ennakkoon!

ZENDIUM 2023 DIGI 680x680

*Laboratoriotutkimus bakteerien kasvun estämisestä 48 tunnin jälkeen Zendium Professional -hammastahnalla vs. tavallinen fluorihammastahna