Teet hyvää ostamalla suomalaista

Teet hyvää ostamalla suomalaista

Jokainen meistä voi olla osa hyvän ketjua ja tehdä valintoja suomalaisen työn puolesta. Kun asioit K-kaupoissa ja ostat suomalaisia tuotteita, tuet suomalaista työtä ja tuotantoa.

K-ruokakaupoissa suomalaisuus on arvovalinta. Me ruokakaupat, tavarantoimittajat, valmistajat ja asiakkaat voimme kaikki tehdä mahdollisuuksiemme mukaan pieniä tai suuria valintoja suomalaisen työn puolesta. Varmistetaan yhdessä, että Suomi menestyy myös tulevaisuudessa. Valitse ostoskoriisi esimerkiksi Avainlipulla, Hyvää Suomesta, Sirkkalehti tai Design From Finland -merkillä varustettuja tuotteita.

K-Ruoan verkkokaupasta löydät runsaasti suomalaisia tuotteita, joita ostamalla teet hyvää. Tutustu valikoimaan!

Fiskarsin kierrätetyt ja 100 % kierrätettävät sakset

Fiskars-kierrätyssaksien muotoilu perustuu tuttuun saksiklassikkoon. Uutta on saksien kierrätettävyys ja ekologisesti kestävätvalmistusmateriaalit. Sakset ovat kestävä valinta kotitalouden käyttötarpeisiin. Sakset on valmistettu kierrätysmateriaaleista (80 %) jaselluloosakuidusta (13 %), ja ne ovat 100-prosenttisesti kierrätettävät. Ergonomiset kahvat ovat miellyttävät ja kestävät käytössä.Ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät pysyvät pitkään terävinä.Kuten kaikki Fiskars-tuotteet, myös kierrätyssakset on suunniteltu kestämään aikaa. Kierrätyssakset valmistetaan Suomessa FiskarsinBillnäsin tehtaalla, jossajokaisen saksiparin laatu ja leikkausominaisuudet testataan käsin.

Lue kierrätysohjeet »

Teet hyvää ostamalla suomalaista - Fiskars »

Katso muita kumppaniemme ja kauppiaiden videoita.

Teet hyvää ostamalla suomalaista - Pirkka »

Teet hyvää ostamalla suomalaista - Sinebrychoff »

Teet hyvää ostamalla suomalaista - Brändö Lax »

Teet hyvää ostamalla suomalaista - Pakkasmarja »

Teet hyvää ostamalla suomalaista - Sinerbychoff »

Vuoden 2020 Ole osa hyvän ketjua-kampanja

Olimme vuonna 2020 mukana Ole osa hyvän ketjua -kampanjassa. Voimme olla ylpeitä tuotteista ja tuotannosta, joita Suomessa valmistetaan. Katso videot kumppaniemme ja kauppiaiden ajatuksia suomalaisuudesta.

Ole osa hyvän ketjua - Kiilto »

Ole osa hyvän ketjua - Valio »

Ole osa hyvän ketjua - Silmusalaatti »

Ole osa hyvän ketjua - Sinituote »

Ole osa hyvän ketjua - Olvi »

Ole osa hyvän ketjua - Juustoportti »