10 syytä tilata ostoksesi K-Ruoka-verkkokaupasta

10 syytä tilata ostoksesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Päivitetty 24.2.2023

Mietiskeletkö vielä, miksi tilaisit ostokset K-Ruoka-verkkokaupasta kotiovelle tai kaupan noutopisteelle valmiina mukaan napattavaksi? Alla on listattu sinulle 10 erinomaista syytä.

1. Näet koko ajan kuinka paljon ostoskorisi hinta on. Voit tehdä ruokaostoksissasi helposti valintoja, joilla säästät rahaa.

2. Pääset tarkastelemaan kaupan koko ruokavalikoimaa aivan uusin silmin. Et ehkä ennen tiennytkään, mitä kaikkia tuotteita K-kaupan valikoimista löytyykään.

3. Ostoslistaa voi täydentää ja muokata kuinka monta kertaa vaan aina toimituspäivää edeltävään päivään tai iltaan asti. Samalla vaivalla kuin kirjoittaisit ostoslistan, teetkin suoraan ruokaostokset.

K-ruoka verkkokauppa tilaukse-teko

4. Heräteostokset pienenevät ja rahaa säästyy, kun suunnittelet etukäteen seuraavien päivien ruoat. Tämä tulee jatkuvasti ilmi asiakkaiden iloisissa palautteissa.

5. Aikaasi vapautuu heti yhdestä arjen askareesta mihin ikinä haluatkaan. Miten käyttäisit vapautuneen ajan ja unohtamatta säästettyä energiaa?

6. Ei parkkipaikan etsimistä, hyllyväliköissä haahuilua eikä ostoskassien kantamista. Vältät myös kiireisimpien kauppa-aikojen mahdolliset jonot. Aina ei jaksa, viitsi tai pysty - ja se on todella ok!

7. Ei enää karkkihyllyn ohittamisen aiheuttamia houkutuksia. Tuoteryhmien jaoittelun ansiosta voit helposti jättää tiettyjen tuoteryhmien tarkastelun väliin ja tehdä terveellisempiä valintoja ostamalla ruokaa netistä.

K-ruoka verkkokauppa jääkaappi

8. Kaupan henkilökunta poimii verkkokauppatilauksiin aina kaupan tuoreimmat tuotteet - jopa paremmat hedelmät ja vihannekset kuin itse keräisit. Pakasteidenkin kylmäketju on katkeamaton.

9. Verkkokauppa-asioinnin tuoman suunnitelmallisuuden ansiosta voit vähentää hävikkiä ja tehdä vastuullisempia valintoja. Tuotetiedot ovat helposti katsottavissa verkkokaupassa.

10. Et jää tarjouksilta paitsi verkkokaupassakaan asioidessa. Tuotteiden hinta on aina sama kaupassa kuin verkossa. Viikottaiset OmaPlussa-edut voit myös hyödyntää verkkokaupassa.

VerkkokauppaanButton