Verkkokauppa
10 syytä tilata K-Ruoka-verkkokaupasta heti

10 syytä tilata K-Ruoka-verkkokaupasta heti

Jos et ole vielä keksinyt, miksi tilaisit ruokaostoksesi K-Ruoka-verkkokaupasta kotiovelle tai kaupalta valmiina noudettavaksi, alla on sinulle 10 erinomaista syytä.

1. Näet koko ajan kuinka paljon ostoskorisi hinta on. Voit tehdä helposti rahaa säästäviä valintoja ruokaostoksissasi.

2. Pääset tarkastelemaan kaupan koko ruokavalikoimaa aivan uusin silmin. Et ehkä ennen tiennytkään, mitä kaikkia tuotteita ruokakaupasta löytyykään.

3. Tuoteryhmäjaottelun avulla voit helposti jättää tiettyjen tuoteryhmien tarkastelun väliin ja tehdä terveellisempiä valintoja. Ei enää karkkihyllyn ohittamisen aiheuttamia houkutuksia.

4. Heräteostokset pienenevät, kun suunnittelet etukäteen seuraavien päivien ruoka-annoksia.

5. Aikaasi vapautuu heti yhdestä arjen arkisesta askareesta mihin ikinä haluatkaan. Katsoisitko elokuvan, leikkisitkö lasten kanssa, näkisitkö ystäviä vai käyttäisitkö ehkä enemmän aikaa ruoanlaittoon?

6. Ei parkkipaikan etsimistä, kaupassa haahuilua eikä ostoskassien kantamista. Vältät myös kiireisimpien kauppa-aikojen mahdolliset jonot.

7. Kaupan henkilökunta poimii verkkokauppatilauksiin aina kaupan tuoreimmat tuotteet - jopa paremmat hedelmät ja vihannekset kuin itse keräisit. Pakasteidenkin kylmäketju on katkeamaton.

8. Ostoslistaa voi täydentää ja muokata aina keräilyn alkamiseen asti esimerkiksi jonkin tuotteen loppuessa ruokakaapista. Samalla vaivalla kuin kirjoittaisit ostoslistan, teetkin suoraan ruokaostokset.

9. Et jää tarjouksilta tai OmaPlussa-eduilta paitsi verkkokaupassakaan asioidessa. Tuotteiden hinta on aina sama niin kaupassa kuin verkossakin.

10. K-Ruoka.fi:n 8000 reseptiä ovat samalla sivustolla tuomassa uusia ideoita ruoanlaittoon ja leivontaan.

VerkkokauppaanButton