Ajankohtaista K-Ruoka-verkkokaupassa

Ajankohtaista K-Ruoka-verkkokaupassa

Päivitetty 20.10.2023

Kaikki jouluun verkkokaupasta

Joulun verkkokauppatilaus on helppo tehdä kotoa käsin yhdessä koko perheen kesken. Varaa toimitusaika hyvissä ajoin tekemällä tilaus kirjautuneena K-Ruoka-verkkokauppaan. Voit muokata tilaustasi ennen toimituspäivää niin monta kertaa kuin haluat. Kaikki jouluviikon toimitusajat ajalle 18.-23.12.2023 ovat varattavissa 19.11.2023 mennessä. Lue lisää verkkokaupan joulusta täältä.

Ota käyttöön K-Ruoka-sovellus!

K-Ruoka-sovellus on arjen pelastaja, sekä paras kauppa- ja kokkauskaveri. Lue lisää sovelluksesta täältä.

K-Ruoka.fi uudistuu!

Uudistamme K-Ruoka.fi:tä - erityisesti verkkokauppaa. Viimeisimpänä olemme tehneet muutoksia ostoskoriin, oletko jo huomannut, että voit jättää kerääjälle nyt myös tuotekohtaisia kommentteja? Lue lisää uudistuksesta ja ohjeita täältä.

VerkkokauppaanButton

Tarvitsen apua verkkokauppaan tai tilaukseen liittyen - mitä teen?

Jos K-Ruoka-verkkokauppa on sinulle vielä uusi tuttavuus, tutustu tarkemmin palveluun.

Katso löytäisitkö vastauksen kysymykseesi Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivultamme.

Verkkomaksamisesta ja vahvasta tunnistautumisesta voit lukea lisää täältä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat voit tarkistaa täältä. Kiireisissä asioissa suosittelemme olemaan yhteydessä chatin kautta, muuten voit jättää meille viestin myös yhteydenottolomakkeella. Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti.

Ensisijaisesti ikäihmisten tilausta helpottamaan olemme avanneet neuvontapuhelimen sekä maksullisen puhelintilauspalvelun. Asiakaspalvelijamme auttavat tilauksen tekemisessä tai tekevät sen asiakkaan puolesta. Huomioithan puhelintilauspalvelun muuttuneen hinnan 23.10.2023 alkaen. Lisätietoa puhelinpalveluista löydät täältä.

Koittaessani kirjautua sisään verkkokauppaan järjestelmä sanoo, että minulla on jo K-Tunnus?

K-Tunnus on sama, jolla pääsee kirjautumaan K-Ruoka-sovellukseen. Jos sinulla on sovellus ladattuna, pääset kirjautumaan samalla tunnuksella verkkosivuilla www.k-ruoka.fi/kauppa.

Lisätietoa K-Tunnuksesta löydät täältä.