Ystävänpäivälahja miehelle

Ystävänpäivälahja miehelle

Päivitetty 14.12.2022

Mitä ystävänpäivälahjaksi miehelle? Keräsimme joukon ystävänpäivälahjaideoita, joilla voit ilahduttaa miespuolista ystävää tai kumppania.

Hurmaa illallisella

Yksi parhaista lahjoista jonka miehelle voi antaa, on yhteinen aika jonkin kivan tekemisen merkeissä. Kävisitkö hakemassa omasta K-ruokakaupastasi tuoreita ja herkullisia raaka-aineita ja kokkailisit miehelle illallisen, tai laittaisitte ruokaa kaksin kaikessa rauhassa? K-Ruoan reseptihausta löydät aina tuoreimmat reseptit joilla voit yllättää ympäri vuoden, myös ystävänpäivänä.

Hanki jotain tarpeellista

Kevät on uusien harrastusten aikaa ja mies voi ystävänpäivänä ilahtua erilaisista harrastusvälineistä tai sporttisista vaatteista kuten t-paidoista, collegeista ja urheilusukista.

Myös kauneusosasto tarjoaa paljon lahjaideoita miehelle: suihkusaippua, deodorantti tai tuoksu ilahduttaa lahjansaajaa joka päivä. Käytännöllistä ja tarpeellista!

Jos miehen tyylimieltymykset ovat tuttuja, on lahja helppo valita K-Citymarketin mywear-malliston vaatteista. Kevättalven pakkasilla moni mies arvostaa myös lämmintä pipoa, hanskoja tai kaulaliinaa joiden mukana tulee myös lämmittävä ajatus.

Elektroniikasta, peleistä, musiikista ja elokuvista pitävän miehen ystävä löytää lahjan helposti viihde-elektroniikan tai pelaamisen osastolta. Uusi peli Playstationille tai Xboxille, klassikkoelokuva DVD:llä, ajankohtainen kirja tai suosikkiartistin uusin CD ovat hyviä lahjoja joista on parhaimmillaan iloa myös muille. Miten olisi yhteinen leffailta ystävänpäivän kunniaksi?

Tutustu valikoimiin:

Iloa ja elämyksiä lahjakorteilla

K-ruokakaupoista saat huippubrändien lahjakortteja. Antaisitko miehelle esimerkiksi:

  • Playstation- tai XBOX-lahjakortin
  • iTunes-lahjakortin
  • Spotify-lahjakortin

Voit antaa miehelle ystävänpäivälahjaksi unohtumattomia muistoja elämyslahjakortilla. Onko valintasi lahjakortti vaikkapa:

  • konserttiin, festareille tai urheilutapahtumaan
  • elokuviin
  • romanttiselle illalliselle
  • ajamaan rallia tai kartingia

Tervetuloa ystävänpäivälahjaostoksille!