Ystävänpäivä 2024

Ystävänpäivä 2024

Päivitetty 27.12.2023

Ystävänpäivää juhlitaan jälleen 14. helmikuuta. Ystävänpäivään kuuluu tiiviisti herkuttelu ja hemmottelu - poimi tästä parhaat reseptit ja ideat ystävänpäivän juhlistamiseen rakkaimpiesi kanssa.

Ilostuta ystävää tai rakkainta ihanalla yllätyksellä ystävänpäivänä! Leivo jokin suloisista ystävänpäivän juustokakuistamme, jolla saat ystävien suut leveään hymyyn. Ystävänpäivän leivonnaisista löydät hempeitä, suklaisia ja marjaisia vaihtoehtoja tekemään päivästä makean. Ystävää voi ilahduttaa myös itse tehdyllä hauskalla kortilla, kimpulla kauniita kukkia tai tunnelmallisella illallisella.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna la 20.7.7–23
su 21.7.10–23
ma 22.7.7–23
ti 23.7.7–23
ke 24.7.7–23
to 25.7.7–23

Ystävänpäivän leivonnaiset x 10

Mikä olisikaan parempi tapa hemmotella ystävia kuin leipoa itse somia leivoksia? Leivo tarjolle vaikkapa blondieseja, brookieita tai vadelmaisia tiikerikakkuruutuja. Vielä mukavammin leipominen on seurassa: yhdessä taiotte helposti muutamaakin erilaista leivonnaista uunista ulos.

Lue artikkeli ›

Ystävänpäivän suloisimmat juustokakut

Rakastetut juustokakut ilahduttavat ystävää. Leivo juustokakkuun kauniit sydänkoristelut tai ystävän suosikkisuklaata. Myös raikkaan sitruunaiset tai marjaiset juustokakut ovat varmoja valintoja. Juustokakkuresepteistämme löydät juustokakkuja jokaiseen makuun!

Lue artikkeli ›
Säästää aikaa ja vaivaa: tilaa ainekset ystävänpäivän leipomuksiin ja ystävää ilahduttavat ruokalahjat kätevästi K-Ruoan verkkokaupasta.
Tästä ostoksille ›

Ystävänpäivän illallinen nautitaan yhdessä

Nauti tunnelmallinen illallinen yhdessä rakkaasi tai ystäviesi kanssa. Ystävänpäivän menuistamme löydät erilaiset vaihtoehdot herkutteluun. Pientä näpertelyä ruoat tarjoavat mukavaa tekemistä yhdessä, jossa lopputulos palkitsee. Kasvisruokaa suosiva ilahtuu herkullisesta vegaanisesta menusta. Puolivalmisteista ja valmiista aineksista syntyy nopea kolmen ruokalajin illallinen pienellä vaivalla.

Lue artikkeli ›
Suussasulavat ystävänpäivän suklaat katoavat hetkessä parempiin suihin. Erityisen hyvältä suklaa maistuu itse tehtynä.
Suklaata ystävänpäivään ›

Askartele ystävälle yllätys x 6

Yllätä itse tehdyllä ystävänpäivälahjalla. Makeiset ja käsinkirjoitetut tervehdykset ilahduttavat varmasti saajaansa. Valitse jotain hempeää tai anna huumorille valta tervehdystä loihtiessasi. Varaa saataville värikkäitä askartelutarvikkeita ja laita luovuutesi valloilleen.

Lue artikkeli ›

Kukat ystävälle ja rakkaalle - tulppaani on varma valinta helmikuussa

Kimppu tuoreita kukkia sopii kauniiksi ystävänpäivänlahjaksi ja ne tuovat ystävän kotiin ihanaa tunnelmaa. Tulppaanit ovat ystävänpäivän aikaan sesongissa ja hehkuvat näyttävästi eri väreissään. Reilun kaupan ruusut ja neilikat ovat myös loistava valinta lahjakukiksi.

Lue artikkeli ›