Ystävänpäivälahja naiselle

Ystävänpäivälahja naiselle

Päivitetty 14.12.2022

Mitä ystävänpäivälahjaksi naiselle? Keräsimme joukon ystävänpäivälahjaideoita, joilla voit ilahduttaa naispuolista ystävää tai kumppania.

Kukat ja herkut - toimiva klassikko

Yllätä nainen illallisella, jonka olet kokkaillut itse tai tehkää illallisesta yhteinen projekti ruokakauppareissuineen. K-Ruoka.fin yli 7 000 reseptin joukosta löydät ideoita kaikkiin tilanteisiin ja erilaisiin ruokavalioihin. Jos ystäväsi on kiinnostunut uusista ruokaseikkailuista, niin voit rakentaa koko päivällisen vaikkapa vegaanisilla resepteillä.

Kukat ja suklaa ovat ne perinteisistä perinteisimmät ystävänpäivälahjat naiselle ja ilahduttavat takuuvarmasti. Tulppaanien paras sesonki on käynnissä helmikuussa, sinun tarvitsee vain päättää väri josta ystäväsi pitää. Suklaata löytyy makeisosastolta lukemattomissa eri muodoissa tummista erikoissuklaista Fazerin Siniseen sekä kauniisiin konvehtirasioihin. Helppoa ja herkullista!

Yhteistä aikaa ja lahjoja ajatuksella

Sekä miehet että naiset arvostavat yhteistä laatuaikaa ystävänpäivänä. Elokuvaliput ja leffaeväät on helppo ostaa kauppareissulla. K-Citymarketin kauneusosastolta on helppo napata mukaan ihana lahja naiselle: uusi tuoksu, kosmetiikan lahjapakkaus tai vaikkapa kaunis koru. Myös pukeutumisen osastolta löytyy lahjaideoita – esimerkiksi mukava oloasu tai yöpaita tai pehmeät ja lämpimät sukat.

Iloa ja elämyksiä lahjakorteilla

K-ruokakaupoista saat nyt huippubrändien lahjakortteja. Antaisitko naiselle esimerkiksi:

Voit antaa naiselle ystävänpäivälahjaksi unohtumattomia muistoja elämyslahjakortilla. Tervetuloa ystävänpäivälahjaostoksille!