Burgerit ovat grillikauden kuumin trendi

Itse grillissä tehdyt hampurilaiset ovat tämän kesän kuumin grillitrendi. Yllätä vieraasi ja rakenna grillibileisiisi herkullinen burgeribuffet. Hampurilaisbuffasta jokainen vieras saa sellaisen purilaisen kuin haluaa. Maukkain lopputulos syntyy, kun valmistat tärkeimmät ainesosat itse.

Grilli kuumaksi ja burgeribuffet kokoon

Burgeribuffet on helppo koota: itse tehty ketsuppi säilyy jääkaapissa pitkään ja sämpylät voit leipoa jo grillibileitä edeltävänä päivänä. Erilaiset pihvit kypsyvät grillissä nopeasti yhtä aikaa samalla kun lämmität grillissä sämpylän puolikkaat. Maukas lopputulos syntyy esimerkiksi Pirkan uusista suomalaisista naudanlihasta valmistetuista burgerpihveistä tai broileriburgerpihveistä. Mehevät ja erittäin lihaisat pihvit on helppo kypsentää grillissä. Vegaanisena vaihtoehtona grillissä voi lämmittää uusia Pirkka härkäpapupyöryköitä. Pyörykät sopivat vaikkapa pitaleivän välissä maisteltaviksi.

Kaikki muut tykötarpeet voit koota valmiiksi ruokapöytään tai erilliseen buffetiin grillin kylkeen. Jokainen vieras saa koota buffetista oman burgerinsa. Juustot, kasvikset, kastikkeet ja majoneesit voi valita oman mielensä mukaan. Mikä herkullinen kattaus tästä syntyykään!

Burgerista on moneksi

Valmista grillissä naudanlihasta mehevät hampurilaispihvit itse leivottujen hampurilaissämpyloiden tai briossisämpylöiden väliin. Viimeisen silauksen täydelliseen hampurilaiseen tuo itse tehty ketsuppi. Mausteisen ruoan ystäville maistuu texmex-kanahampurilainen. Grillatut toastit ovat trendikäs vaihtoehto perinteisille hampurilaisille.

Burgeribuffet voi ulottua vaahtokarkkiburgerien ja suklaa-kirsikkaslidereiden muodossa myös jälkkäripöytään. Suklaacookieiden välissä maistuvat grillatut vaahtokarkit tuoreiden mansikoiden kera. Grillissä lämmitetyt kirsikat ja tummasuklaa spikkupullien välissä taas ovat erityisesti aikuisten makuun.

Burgeribuffet

Hamppariherkut burgeribuffetiin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Oikaise näillä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.