• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Cake popsit

Cake popsit ovat söpöjä juhlatarjottavia. Pääsiäisenä cake popsit voi muotoilla pienten pääsiäismunien näköisiksi.
Cake popsit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 14 kpl
  • yli 60 min
  • 115 kcal / annos (25g)

Ainekset

14 kpl
    • 100gFazer Marianne täytekeksejä
    • n. 50gValio Viola vaniljatuorejuustoa

Koristeeksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Murskaa keksit monitoimikoneen leikkuuterällä. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Pyörittele massasta viiriäisenmunan kokoisia "munia" tai pyöreitä palloja lautaselle ja nosta jääkaappiin kovettumaan. Jos teet tikkareita, kasta ensin tikun pää sulatettuun suklaaseen ja työnnä se cake popsiin. Anna kovettua jääkaapissa.
  2. Sulata suklaat pienissä kattiloissa liedellä, vesihauteessa tai mikrossa. Kasta munat suklaaseen joko pihdeillä tai tikkua apuna käyttäen. Sulata suklaata tarvittaessa uudelleen. Siirrä jääkaappiin kovettumaan.

Ravintosisältö perannos 25g100 g

  • 115 kcal485 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2