Feta-perunapelti
Paahda uudet perunat raparperin ja fetan kanssa pellillä ja uusi kesälisäke on valmis! Noin 1,35€/annos.
- 4-6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 1kgvarhaisperunoita
- 2rklBertolli ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 2-3oksaa tuoretta rosmariinia
- 1/2l(200 g)raparperia paloiteltuna
- 1tlsokeria
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
- 1-2rklPirkka juoksevaa hunajaa
Valmistus
30 - 60 min- Pese perunat ja kuivaa ne talouspaperilla. Halkaise perunat. Pyörittele perunat öljyssä ja mausta suolalla, pippurilla sekä rosmariinin lehdillä. Levitä perunat leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Lisää pellille myös sokerilla maustetut raparperit ja murennettu fetajuusto.
- Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes perunat ovat paahtuneita ja kypsiä ja feta on saanut väriä. Valuta pinnalle hunajaa ja tarjoa sellaisenaan lämpimänä salaattina tai grilliruokien lisäkkeenä.
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Feta-perunapelti mahtavan hyvää🤗👍👍👍
Raparperi on kyllä aika erikoinen yhdistelmä onko muuta vaihtoehtoa tarjolla.
Kotikokki, voit toki halutessasi jättää raparperin kokonaan pois, tai korvata sen esimerkiksi kukkakaalilla tai tomaateilla.