• Erityisruokavaliot

Helppo makaronilaatikko

Helppo makaronilaatikko on kananmunaton ja mehevyyttä laatikkoon antaa tomaattimurska. Tämäkin resepti vain n. 1,75€/annos*.
Helppo makaronilaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 142 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää halkaistu, huuhdeltu ja viipaloitu purjo, mutta jätä sen vihreää osaa hieman koristeeksi. Kaada joukkoon tomaattimurska.
  2. Mittaa vesi, huuhtele sillä tomaattimurskatölkki ja kaada neste kasariin. Mausta suolalla, oreganolla ja basilikalla.
  3. Sekoita jauhelihaseoksen joukkoon pasta. Anna kiehua kannen alla 5 minuuttia. Kaada seos voideltuun vuokaan kahdessa erässä. Ripottele väliin puolet juustoraasteesta. Loppu juustoraaste tulee pinnalle. Levitä päälle vielä purjoviipaleita koristeeksi.
  4. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoamista. Tarjoa lisäksi vihreää salaattia ja leipää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 142 kcal592 kJ
  • Proteiinia7,79 g
  • Hiilihydraatteja12,8 g
  • Rasvaa6,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2