• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Makaronilaatikko koskenlaskijallaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Makaronilaatikko koskenlaskijalla

Juustoinen makaronilaatikko tehdään ilman kananmunaa ja se saa makua Koskenlaskija-juustosta. Resepti vain noin 1,50 €/annos.

  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 109 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja anna kuullottua. Mausta tomaattipyreellä, oreganolla ja mustapippurilla.
  2. Kiehauta vesi. Murenna veteen liemikuutiot. Lisää kattilaan makaronit ja jauhelihaseos. Keitä noin 6 minuuttia.
  3. Paloittele sulatejuusto ja sekoita makaronien joukkoon, kunnes juusto on sulanut. Tarkista maku ja lisää suolaa halutessasi.
  4. Siirrä makaroni-jauhelihaseos uuninkestävään vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä kannen alla noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 109 kcal457 kJ
  • Proteiinia6,3 g
  • Hiilihydraatteja11,5 g
  • Rasvaa4,24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 102 arvostelua