Karpalolihapullat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
Kuivatut karpalot antavat yrttisiin lihapulliin mukavaa makeutta. Vastapainoksi sopii puolukkasurvos. Ja tietenkin perunamuusi.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
- 1 pkt (400 g) Pirkka naudan jauhelihaa (17 %)
- 1 1/2 dl vettä
- 1 dl korppujauhoja
- 1 (100 g) sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 3/4 dl Pirkka pehmeitä karpaloita
- 1 kananmuna
- 1 tl timjamia
- 1 tl rosmariinia
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia784 kJ / 280 kcal
- Rasva11,2 g
- josta tyydyttynyttä5,6 g
- Hiilihydraatit12 g
- josta sokereita5,3 g
- Proteiini13,8 g
- Suola1,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Sekoita ja anna turvota noin 5 minuuttia.
- Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna karpalot. Lisää korppujauhoseoksen joukkoon sipulit, karpalot, muna, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Vuoraa pelti leivinpaperilla ja pyöritä murekemassasta kostutetuin käsin 30 lihapullaa. Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia.
- Tarjoa karpalolihapullat perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(133 arviota)
- 30 - 60 min4,1(57 arviota)
- 30 - 60 min3,8(177 arviota)
- 30 - 60 min3,7(109 arviota)
- 30 - 60 min3,7(3 arviota)
- 30 - 60 min4,2(89 arviota)
- alle 30 min3,9(29 arviota)
- alle 15 min3,7(491 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (17 arviota)
- Mamma3 kuukautta sittenHyviä tuli, käytin kokonaisia karpaloita pakasteesta
- pin comment2 vuotta sittenhyvä