Hyppää sisältöön
Karpalolihapullat Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Karpalolihapullat

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Kuivatut karpalot antavat yrttisiin lihapulliin mukavaa makeutta. Vastapainoksi sopii puolukkasurvos. Ja tietenkin perunamuusi.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    784 kJ / 280 kcal
  • Rasva
    11,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    5,6 g
  • Hiilihydraatit
    12 g
  • josta sokereita
    5,3 g
  • Proteiini
    13,8 g
  • Suola
    1,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Sekoita ja anna turvota noin 5 minuuttia.
  2. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna karpalot. Lisää korppujauhoseoksen joukkoon sipulit, karpalot, muna, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Vuoraa pelti leivinpaperilla ja pyöritä murekemassasta kostutetuin käsin 30 lihapullaa. Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia.
  4. Tarjoa karpalolihapullat perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (17 arviota)

  • Mamma
    3 kuukautta sitten
    Hyviä tuli, käytin kokonaisia karpaloita pakasteesta
  • pin comment
    2 vuotta sitten
    hyvä