• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Herkkupaloja juustoista

Herkkupalat juustoista maistuvat illanistujaisissa tai cocktailpaloina.
Herkkupaloja juustoista
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Sinihomejuustoa ja pekaanihunajaa

    • 2rkljuoksevaa hunajaa
    • 16pecanpähkinää
    • 1isokypsä päärynä
    • 1pkt(150 g)sinihomejuustoa

Kermajuustoa ja lakkahilloa

Goudaa taatelitaskussa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Amorosoa ja pekaanihunajaa: Kuumenna hunaja ja sekoita joukkoon pähkinät. Leikkaa päärynä halki ja viipaloi puolikkaat noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa kylmä juusto kuudeksitoista kiilapalaksi ja nosta päärynäviipaleille. Viimeistele lämpimällä pekaanihunajalla juuri ennen tarjoamista.
  2. Kermajuustoa ja lakkahilloa: Levitä kaurakekseille lakkahilloa. Leikkaa kermajuustosta noin 3 mm paksuisia ja keksin kokoisia viipaleita. Asettele viipaleet kekseille ja viimeistele ananaskirsikan puolikkailla.
  3. Goudaa taatelitaskussa: Leikkaa goudasta 3-4 sentin levyisiä, puolen sentin paksuisia viipaleita ja jaa edelleen kiilapaloiksi. Laita juustokiila taatelin sisään. Tarjoa herkkupalat esimerkiksi viinin tai glögin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1