Inkivääri-veriappelsiinimehu
Inkivääri-veriappelsiinimehulle mausteisuutta antaa myös kurkuma. Raikkaan kirpeä juoma maistuu piristävänä aamu- tai välipalajuomana.
- 3-4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
3-4 annosta
- 6(n. 1 kg)Pirkka täysveriappelsiineja
- 1 1/2dlporkkanamehua
- 1/2dlpunajuurimehua
- 1-2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
- 1rkltuoretta kurkumaa raastettuna
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa veriappelsiineista kuoret veitsellä pois. Paloittele appelsiinit ja laita tehosekoittimeen.
- Mittaa joukkoon myös porkkana- ja punajuurimehu. Lisää raastettu inkivääri ja kurkuma.
- Anna koneen käydä, kunnes juoma on tasaista. Viilennä juoma jääkaapissa tai jäillä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit valmistaa juoman myös ilman kurkumaa, käytä silloin hieman enemmän inkivääriä.Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi