Inkivääri-veriappelsiinimehu
Inkivääri-veriappelsiinimehulle mausteisuutta antaa myös kurkuma. Raikkaan kirpeä juoma maistuu piristävänä aamu- tai välipalajuomana.
3-4 annostaalle 30 min
Ainekset
3-4 annosta
- 6(n. 1 kg)Pirkka täysveriappelsiineja
- 1 1/2dlporkkanamehua
- 1/2dlpunajuurimehua
- 1-2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
- 1rkltuoretta kurkumaa raastettuna
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa veriappelsiineista kuoret veitsellä pois. Paloittele appelsiinit ja laita tehosekoittimeen.
- Mittaa joukkoon myös porkkana- ja punajuurimehu. Lisää raastettu inkivääri ja kurkuma.
- Anna koneen käydä, kunnes juoma on tasaista. Viilennä juoma jääkaapissa tai jäillä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit valmistaa juoman myös ilman kurkumaa, käytä silloin hieman enemmän inkivääriä.Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kommentoi