• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaneli-jäätelötorttu mansikkakastikkeella

Helppo kakku loppukesän juhliin syntyy muromyslistä, jäätelöstä ja mansikoista. Koristele kaneli-jäätelötorttu syötävillä kukilla ja mansikoilla.
Kaneli-jäätelötorttu mansikkakastikkeella
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 190 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

Mansikkakastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Jauha mysli hienoksi monitoimikoneessa. Lisää sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Käännä irtopohjavuoan pohja ylösalaisin ja kiinnitä muovikelmu pohjan ja reunarenkaan väliin. Painele mysliseos vuoan pohjalle. Pane vuoka pakastimeen hetkeksi.
  2. Sekoita kaneli hieman pehmenneen jäätelön joukkoon. Levitä jäätelö vuokaan ja peitä muovikelmulla. Pane vuoka pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi.
  3. Jauha kohmeiset mansikat monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sokeri ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Nostele kastike tarjoilukulhoon.
  4. Koristele torttu myslillä ja tuoreilla mansikoilla ennen tarjoilua. Tarjoa kastike erikseen.

Ravintosisältö per 100 g

  • 190 kcal796 kJ
  • Proteiinia1,9 g
  • Hiilihydraatteja23,2 g
  • Rasvaa9,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille