Kaneli-jäätelötorttu mansikkakastikkeella
Helppo kakku loppukesän juhliin syntyy muromyslistä, jäätelöstä ja mansikoista. Koristele kaneli-jäätelötorttu syötävillä kukilla ja mansikoilla.
- 6 annosta
- yli 60 min
- 190 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 50gPirkka leivontamargariinia tai voita
- 1/2tlPirkka kanelia
Pinnalle
- tuoreita mansikoita
Mansikkakastike
- 1ps(500 g)Pirkka mansikoita (pakaste)
- 1/2dlsokeria
- 1/2dlvettä
- koristeeksi sitruunamelissaa ja
- syötäviä kukkia
Valmistus
yli 60 min- Jauha mysli hienoksi monitoimikoneessa. Lisää sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Käännä irtopohjavuoan pohja ylösalaisin ja kiinnitä muovikelmu pohjan ja reunarenkaan väliin. Painele mysliseos vuoan pohjalle. Pane vuoka pakastimeen hetkeksi.
- Sekoita kaneli hieman pehmenneen jäätelön joukkoon. Levitä jäätelö vuokaan ja peitä muovikelmulla. Pane vuoka pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi.
- Jauha kohmeiset mansikat monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sokeri ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Nostele kastike tarjoilukulhoon.
- Koristele torttu myslillä ja tuoreilla mansikoilla ennen tarjoilua. Tarjoa kastike erikseen.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per 100 g
- 190 kcal796 kJ
- Proteiinia 1,9 g
- Hiilihydraatteja23,2 g
- Rasvaa9,23 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi