Raparperipaistos ja vaniljajäätelö
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Kananmunaton
Mehevä raparperipaistos syntyy helposti ja nopeasti omena-kanelimuromyslistä. Tarjoa lisäksi vaniljajäätelöä.
- Laktoositon
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
500 g | raparperia tai |
1/2 dl | sokeria tai |
100 g | tai |
5 dl | tai |
Lisäksi | |
---|---|
1/2 l | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa raparperit noin 2 cm paloiksi. Voitele laakea vuoka ja levitä raparperit vuoan pohjalle. Ripottele pinnalle sokeria.
Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon mysli. Kuumenna niin, että rasva imeytyy mysliin. Levitä mysliseos vuokaan.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkista, että raparperit ovat pehmeitä. Tarjoa raparperipaistos vaniljajäätelön kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(61 arvostelua)
- yli 60 min3,8(150 arvostelua)
- alle 30 min3,9(228 arvostelua)
- yli 60 min4,0(51 arvostelua)
- yli 60 min4,0(54 arvostelua)
- alle 30 min3,8(97 arvostelua)
- yli 60 min4,5(134 arvostelua)
- yli 60 min4,7(29 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (32 arvostelua)