• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raparperipaistos ja vaniljajäätelö

Raparperipaistos ja vaniljajäätelö
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 564 kcal / annos (230g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa raparperit noin 2 cm paloiksi. Voitele laakea vuoka ja levitä raparperit vuoan pohjalle. Ripottele pinnalle sokeria.
  2. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon mysli. Kuumenna niin, että rasva imeytyy mysliin. Levitä mysliseos vuokaan. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkista, että raparperit ovat pehmeitä. Tarjoa raparperipaistos vaniljajäätelön kanssa.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 564 kcal2 360 kJ
  • Proteiinia7,8 g
  • Hiilihydraatteja55,2 g
  • Rasvaa34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4