• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Karpalokiisseli ja kinuskikerma

Karpalokiisseli ja kinuskikerma
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 110 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota muutama jäinen karpalo koristeeksi. Jauha kohmeiset tai sulaneet karpalot monitoimikoneessa hienoksi. Lisää tarvittaessa osa vedestä.
  2. Kaada seos kattilaan, lisää loput vedestä, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes kiisseli saostuu ja pulpahtaa muutaman kerran.
  3. Nosta kiisseli pois liedeltä ja kaada tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle hiukan sokeria, ettei kiisselin pinnalle muodostu kuorta. Anna jäähtyä.
  4. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon kinuskikastike. Koristele kiisseli jäisillä karpaloilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 110 kcal459 kJ
  • Proteiinia0,43 g
  • Hiilihydraatteja14,7 g
  • Rasvaa5,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5