Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Karpalokiisseli ja kinuskikermaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Karpalokiisseli ja kinuskikerma

Karpalokiisseli ja kinuskikerma on makean ja kirpakan yhdistelemä ihana jälkkäri! Marjakiisseliin sekoitetaan lopuksi kinuskikastiketta ja koristellaan karpaloin.

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota muutama jäinen karpalo koristeeksi. Jauha kohmeiset tai sulaneet karpalot monitoimikoneessa hienoksi. Lisää tarvittaessa osa vedestä.
  2. Kaada seos kattilaan, lisää loput vedestä, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes kiisseli saostuu ja pulpahtaa muutaman kerran.
  3. Nosta kiisseli pois liedeltä ja kaada tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle hiukan sokeria, ettei kiisselin pinnalle muodostu kuorta. Anna jäähtyä.
  4. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon kinuskikastike. Koristele kiisseli jäisillä karpaloilla.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille58 arvostelua