Mustikkakeitto
Mustikoista valmistettu helppo keitto on laktoositon ja maidoton. Sen voit nauttia sellaisenaan tai lisätä esimerkiksi puuroon kevyenä ja terveellisenä lisänä.
4 annostaalle 30 min38 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1ps(200 g)Pirkka mustikoita (pakaste)
- 1/2lvettä
- 3rklsokeria
- 1dlvettä
Valmistus
alle 30 min- Lisää kiehuvaan veteen sokeri ja jäiset mustikat. Kiehauta.
- Sekoita kuumaan liemeen vesiperunajauhoseos. Kiehauta.
- Kaada mustikkakeitto kulhoon jäähtymään ja ripottele pinnalle sokeria.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 38 kcal159 kJ
- Proteiinia 0,12 g
- Hiilihydraatteja8,65 g
- Rasvaa0,14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
6/5 😋 namnam PEHMEÄÄ😽😽