• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikkakeitto

Mustikkakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Lisää kiehuvaan veteen sokeri ja jäiset mustikat. Kiehauta.
  2. Sekoita kuumaan liemeen vesiperunajauhoseos. Kiehauta.
  3. Kaada mustikkakeitto kulhoon jäähtymään ja ripottele pinnalle sokeria.

Ravintosisältö per 100 g

  • 38 kcal159 kJ
  • Proteiinia0,12 g
  • Hiilihydraatteja8,65 g
  • Rasvaa0,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10