RaparperikiisseliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperikiisseli

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Raparperikiisseli on varma kevään merkki! Tuoreesta raparperista kiisseli valmistuu nopeasti ja maistuu välipalana tai jälkiruokana kermavaahdon kanssa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
7–8 dl (n. 400 g)
 
raparperinpaloja
tai
8 dl
 
vettä
tai
1 1/2 dl
 
sokeria
tai

Suurus

1 dl
 
vettä
tai
4 rkl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
189 kJ / 45 kcal
Rasva
0 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
10,5 g
josta sokereita
8,3 g
Proteiini
0,2 g
Suola
0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
Leikkaa raparperit parin sentin kokoisiksi paloiksi ja keitä ne sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi.
Valmista suurus sekoittamalla kylmään veteen perunajauhot.
Nosta kattila kuumalta liedeltä ja kaada suurus joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin vielä kiehahtaa ja siirrä pois liedeltä.
Kaada raparperikiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria. Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa esimerkiksi kermavaahtoa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pysyvästi edullinen
    Dansukker Taloussokeri 1kg
    Hinta 1,39/kpl
    1,39/kg
  • Pirkka perunajauho 500g gluteeniton
    Hinta 1,29/kpl
    2,58/kg
  • Pirkka sokeri 1 kg
    Hinta 1,25/kpl
    1,25/kg
  • K-Menu sokeri 1kg
    Hinta 0,99/kpl
    0,99/kg
  • Helmi perunajauhot 500g gluteeniton
    Hinta 1,45/kpl
    2,90/kg
  • Helmi Luomu perunajauho 500g
    Hinta 2,25/kpl
    4,50/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (360 arviota)

  • Slaikki
    5 kuukautta sitten
    Hyvää tuli tei raparperi ja mustikka keiton
  • Frouva
    6 kuukautta sitten
    Hyvänmakuista kerman kanssa.
  • Katja
    6 kuukautta sitten
    Helppoa ja hyvää👌🏻
  • Mini leipuri🔥👩‍🍳
    7 kuukautta sitten
    Ihan hyvä, laitoin enemmän raparperia ja sokeria niin tuli sama kuin olisi tullut jos olisi tehnyt tismalleen ohjeen mukaan
  • Tare
    7 kuukautta sitten
    Testattu ja hyväksi todettu, tuli lapsuuskesät mieleen 👍👍👍👍
  • Sami 63v
    7 kuukautta sitten
    Hyvää ja helppo tehdä. Pihan raparperit hyötykäyttöön
  • Emmi
    1 vuosi sitten
    Aina tulee niin hyvää, tehnyt tällä ohjeella varmaan jo 10 kertaa!
  • Ansku
    1 vuosi sitten
    Helppo ja nopea tehdä.
  • Kissa
    1 vuosi sitten
    Hyvää on!! Tosiaan ehkä se 8dl on liikaa voisi olla vähemmän… Mutta hyvää on!
  • Peku
    1 vuosi sitten
    Helppo ja toimiva
  • Matti-Katti herkkusuu
    1 vuosi sitten
    Vedenmäärä (8dl) on liikaa, 6dl ja reilusti perunajauhoja sekä sokseria niin avot-resepti muuten ok.
  • poika
    1 vuosi sitten
    Tosi hyvää! T. Poika 8v.
  • Kokeilin
    1 vuosi sitten
    Tosi hyvää