Raparperikiisseli
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Raparperikiisseli on varma kevään merkki! Tuoreesta raparperista kiisseli valmistuu nopeasti ja maistuu välipalana tai jälkiruokana kermavaahdon kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
7–8 dl (n. 400 g) | raparperinpaloja tai |
8 dl | vettä tai |
1 1/2 dl | sokeria tai |
Suurus | |
---|---|
1 dl | vettä tai |
4 rkl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 189 kJ / 45 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 10,5 g |
josta sokereita | 8,3 g |
Proteiini | 0,2 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa raparperit parin sentin kokoisiksi paloiksi ja keitä ne sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi.
Valmista suurus sekoittamalla kylmään veteen perunajauhot.
Nosta kattila kuumalta liedeltä ja kaada suurus joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin vielä kiehahtaa ja siirrä pois liedeltä.
Kaada raparperikiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria. Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa esimerkiksi kermavaahtoa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinenDansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Pirkka perunajauho 500g gluteenitonHinta 1,29/kpl2,58/kg
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,25/kpl1,25/kg
- K-Menu sokeri 1kgHinta 0,99/kpl0,99/kg
- Helmi perunajauhot 500g gluteenitonHinta 1,45/kpl2,90/kg
- Helmi Luomu perunajauho 500gHinta 2,25/kpl4,50/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(148 arviota)
- alle 15 min3,4(100 arviota)
- alle 30 min4,3(66 arviota)
- alle 15 min3,8(31 arviota)
- alle 15 min3,3(8 arviota)
- alle 15 min4,1(80 arviota)
- alle 15 min4,2(33 arviota)
- alle 15 min3,7(215 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (360 arviota)
- Slaikki5 kuukautta sittenHyvää tuli tei raparperi ja mustikka keiton
- Frouva6 kuukautta sittenHyvänmakuista kerman kanssa.
- Katja6 kuukautta sittenHelppoa ja hyvää👌🏻
- Mini leipuri🔥👩🍳7 kuukautta sittenIhan hyvä, laitoin enemmän raparperia ja sokeria niin tuli sama kuin olisi tullut jos olisi tehnyt tismalleen ohjeen mukaan
- Tare7 kuukautta sittenTestattu ja hyväksi todettu, tuli lapsuuskesät mieleen 👍👍👍👍
- Sami 63v7 kuukautta sittenHyvää ja helppo tehdä. Pihan raparperit hyötykäyttöön
- Emmi1 vuosi sittenAina tulee niin hyvää, tehnyt tällä ohjeella varmaan jo 10 kertaa!
- Ansku1 vuosi sittenHelppo ja nopea tehdä.
- Kissa1 vuosi sittenHyvää on!! Tosiaan ehkä se 8dl on liikaa voisi olla vähemmän… Mutta hyvää on!
- Peku1 vuosi sittenHelppo ja toimiva
- Matti-Katti herkkusuu1 vuosi sittenVedenmäärä (8dl) on liikaa, 6dl ja reilusti perunajauhoja sekä sokseria niin avot-resepti muuten ok.
- poika1 vuosi sittenTosi hyvää! T. Poika 8v.
- Kokeilin1 vuosi sittenTosi hyvää