RaparperikiisseliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperikiisseli

Raparperikiisseli on varma kevään merkki. Raparperikiisseli valmistuu nopeasti ja maistuu välipalana tai jälkiruokana kermavaahdon kanssa.

  • 6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6 annosta
    • 7-8dl(n. 400 g)raparperinpaloja
    • 8dlvettä
    • 1 1/2dlsokeria

Suurus

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa raparperit parin sentin paloiksi ja keitä ne sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi.
  2. Valmista suurus sekoittamalla kylmään veteen perunajauhot. Nosta kattila kuumalta liedeltä ja kaada suurus joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin vielä kiehahtaa ja siirrä pois liedeltä.
  3. Kaada raparperikiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria. Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa esimerkiksi kermavaahtoa.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka sokeri 1 kg
    Pirkka sokeri 1 kg
    0,69/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Dansukker Taloussokeri 1kg
    Dansukker Taloussokeri 1kg
    0,95/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    1,35/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka perunajauho 500g gluteeniton
    Pirkka perunajauho 500g gluteeniton
    0,80/kpl1,60/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Kolmen Konstin perunajauhot 500g
    Kolmen Konstin perunajauhot 500g
    0,99/kpl1,98/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Finnamyl 500g Luomu perunajauho
    Finnamyl 500g Luomu perunajauho
    1,49/kpl2,98/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua