KattilalasagneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kattilalasagne

Lasagne valmistuu myös hellalla ja mikä parasta alle 45 minuutissa. Noin 2,25€/annos*

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Kuullota öljyssä isossa kattilassa tai kasarissa sipuli ja valkosipulimurska. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi ja kauniin ruskeaksi.
  3. Lisää vesi, tomaattipastakastike, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka, kuivattu timjami, suola ja mustapippuri.
  4. Murra lasagnelevyt pienemmiksi paloiksi ja lisää ne kattilaan tai kasariin.
  5. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes lasagnepalat ovat pehmenneet eli noin 20 minuuttia. Sekoittele välillä, niin että levypalat eivät tartu toisiinsa kiinni.
  6. Kun pastalevypalat ovat juuri ja juuri kypsiä, lisää kerma. Anna kiehua sekoitellen noin 5 minuuttia, kunnes lasagnelevyt ovat varmasti pehmenneet. Lisää lopuksi valutettu ja revitty mozzarella. Anna sulaa hetken ajan ja nosta tarjolle.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 93 arvostelua
  • Jokke4.9.2018

    Hyvä ohje :)

  • NH30.8.2018

    Vähän liian al dente tuolla kypsennysajalla, annanpa porista vielä. Mozzarellan lisääminen oli virhe, jäi revittynäkin klimpeiksi ja venyy ja vanuu niin moneen suuntaan, että on vaikea syödä.

  • SakkeEzmedz22.5.2018

    Reseptissä Bertolli Tomaattipastakastike juustolla ja basilikalla, mutta linkissä Pirkka yrtti tomaattimurska eli kumpaa näistä tuohon ruokaan on tarkoitus laittaa?

  • K-Kuluttajapalvelu22.5.2018

    SakkeEzmedz, kiitos huomiosta, korjaamme asian!

  • Ansku22.5.2018

    Miksi kanaliemikuutiot, kun raaka-aineena naudan jauheliha?

  • K-Kuluttajapalvelu22.5.2018

    Ansku, kanaliemi sopii hyvin lasagneen. Toki voit käyttää halutessasi myös lihalientä.