KattilalasagneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kattilalasagne

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Lasagne valmistuu myös hellalla ja mikä parasta alle 45 minuutissa.

    Ainekset

    6 annosta
    1 pkt (400 g)
     
    tai
    1 (100 g)
     
    sipuli
    tai
    1 tl
     
    tai
     
    tilkka öljyä
    tai
    6 dl
     
    vettä
    tai
    2 tlk (à 390 g)
     
    tai
    2
     
    kanaliemikuutiota
    tai
    1 rkl
     
    punaviinietikkaa
    tai
    1 tl
     
    tai
    1/2 tl
     
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai
    12 (n. 180 g)
     
    tai
    2 pkt (à 220 g/125 g)
     
     
    tai
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    608 kJ / 146 kcal
    Rasva
    7,7 g
    josta tyydyttynyttä
    4,4 g
    Hiilihydraatit
    9,5 g
    josta sokereita
    3 g
    Proteiini
    8,6 g
    Suola
    1,3 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Kuori ja hienonna sipuli.

    Kuullota öljyssä isossa kattilassa tai kasarissa sipuli ja valkosipulimurska. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi ja kauniin ruskeaksi.

    Lisää vesi, tomaattipastakastike, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka, kuivattu timjami, suola ja mustapippuri.

    Murra lasagnelevyt pienemmiksi paloiksi ja lisää ne kattilaan tai kasariin.

    Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes lasagnepalat ovat pehmenneet eli noin 25 minuuttia. Sekoittele välillä, niin että levypalat eivät tartu toisiinsa kiinni.

    Lisää lopuksi valutettu ja revitty mozzarella. Anna sulaa hetken ajan ja nosta tarjolle.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta