KattilalasagneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kattilalasagne

Lasagne valmistuu myös hellalla ja mikä parasta alle 45 minuutissa. Noin 2,25€/annos*

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Kuullota öljyssä isossa kattilassa tai kasarissa sipuli ja valkosipulimurska. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi ja kauniin ruskeaksi.
  3. Lisää vesi, tomaattipastakastike, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka, kuivattu timjami, suola ja mustapippuri.
  4. Murra lasagnelevyt pienemmiksi paloiksi ja lisää ne kattilaan tai kasariin.
  5. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes lasagnepalat ovat pehmenneet eli noin 25 minuuttia. Sekoittele välillä, niin että levypalat eivät tartu toisiinsa kiinni.
  6. Lisää lopuksi valutettu ja revitty mozzarella. Anna sulaa hetken ajan ja nosta tarjolle.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Sipuli
    Sipuli
    0,15/kpl1,29/kg
  • Pirkka makea sipuli 350 g 2 lk
    Pirkka makea sipuli 350 g 2 lk
    1,99/kpl5,69/kg
  • Pirkka valkosipulimurska 145g
    Pirkka valkosipulimurska 145g
    2,59/kpl17,86/kg
  • Valkoliekki Valkosipulimurska 175g
    Valkoliekki Valkosipulimurska 175g
    3,49/kpl19,94/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,69/kpl3,76/l
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,49/kpl2,77/l
  • Pirkka kylmäpuristettu rypsiöljy 500ml
    Pirkka kylmäpuristettu rypsiöljy 500ml
    2,99/kpl5,98/l
  • Knorr FOND DU CHEF Kana-annosfondi 4 x 28 g
    Knorr FOND DU CHEF Kana-annosfondi 4 x 28 g
    1,59/kpl14,20/kg
  • Druvan punaviinietikka 300ml
    Druvan punaviinietikka 300ml
    2,45/kpl8,17/l
  • Rajamäen punaviinietikka 0,4 l
    Rajamäen punaviinietikka 0,4 l
    3,09/kpl7,73/l
  • Filos 350ml punaviinietikka
    Filos 350ml punaviinietikka
    1,95/kpl5,57/l
  • Pirkka timjami 9g
    Pirkka timjami 9g
    0,59/kpl65,56/kg
  • Meira Timjami 13g pussi mauste
    Meira Timjami 13g pussi mauste
    0,95/kpl73,08/kg
  • Meira Timjami 15g tölkki mauste
    Meira Timjami 15g tölkki mauste
    1,55/kpl103,33/kg
  • Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    1,95/kpl26,00/kg
  • Pirkka mustapippuri kokonainen 21g
    Pirkka mustapippuri kokonainen 21g
    0,59/kpl28,10/kg
  • Sallinen Maustepippuri kokonainen 280g
    Sallinen Maustepippuri kokonainen 280g
    8,29/kpl29,61/kpl
  • Pirkka lasagne munapasta 500g
    Pirkka lasagne munapasta 500g
    2,09/kpl4,18/kg
  • Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala Campana 220g/125G
    Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala Campana 220g/125G
    2,79/kpl22,32/kg
  • Galbani Mozzarella Bufala 125g juusto
    Galbani Mozzarella Bufala 125g juusto
    2,35/kpl18,80/kg
  • Pirkka mozzarella 200g/125g
    Pirkka mozzarella 200g/125g
    1,29/kpl10,32/kg
  • Pirkka mozzarella 280g/125g laktoositon
    Pirkka mozzarella 280g/125g laktoositon
    1,49/kpl11,92/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 216 arvostelua
  • Kimi15.1.2020

    Ohjeessa on yksi tekninen virhe selostuksessa josta kokemattomampi ruuanlaittaja saattaa hämääntyä: ”Kuullota öljyssä isossa kattilassa tai kasarissa sipuli ja valkosipulimurska. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi ja kauniin ruskeaksi.” - Jauhelihaa ei siis lisätä valkosipulimurskan ja sipulin joukkoon vaan paistetaan erillään ja mahdollisesti sen jälkeen lisätään se edellä mainittuun sörsseliin.

  • K-Kuluttajapalvelu15.1.2020

    Kimi, koska kyseessä on yhden kattilan ohje, kaikki ainekset laitetaan samaan kattilaan. Tällöin jauheliha tulee sipulien jälkeen niiden päälle samaan kattilaan ja sen jälkeen samaan lisätään muut ainekset päälle.

  • H.P.31.8.2019

    Paljonko tuota kermaa lorautettiin?

  • K-Kuluttajapalvelu31.8.2019

    H.P., reseptiä on viime vuonna muokattu ja siitä on poistettu kokonaan kerma. Ohjeen mukaan reseptiin ei siis kermaa tule.

  • Heli16.8.2019

    Helpompi, mutta yhtä herkullinen kuin alkuperäinen versio. Vähemmän myös tiskiä, mikä näin käsitiskarina mieletön plussa. Vahva suositus tälle.

  • Kotikokki8.4.2019

    Tästä tuli meidän perheessä hitti 😋 Bertollin tilalla käytän Barillan, Dolmion tmv kastikeainekset yleensä Tomaatti/Basilca (400g) lisäksi 1-1,5 purkillista vettä. Mozarellojen päällä juuri ennen tarjoilua laitan vielä tuoretta Basilicaa, ihanaa, nam😋😋

  • Lörppönen1.2.2019

    Hei! Mitä samantapaista kastiketta voisin laittaa tuon bertollin tilalle, kun sitä ei löydy yhdestäkään asuinpaikkakuntani kaupasta?

  • K-Kuluttajapalvelu1.2.2019

    Lörppönen, Bertollin pastakastikkeen voi korvata myös muiden merkkien valmiilla tomaattipastakastikkeilla.

  • Iloinen10.12.2018

    Tästä tuli kyllä uus lemppari!! Helppo ja nopea ja päihittää uunilasagnen!

  • Jokke4.9.2018

    Hyvä ohje :)

  • NH30.8.2018

    Vähän liian al dente tuolla kypsennysajalla, annanpa porista vielä. Mozzarellan lisääminen oli virhe, jäi revittynäkin klimpeiksi ja venyy ja vanuu niin moneen suuntaan, että on vaikea syödä.

  • SakkeEzmedz22.5.2018

    Reseptissä Bertolli Tomaattipastakastike juustolla ja basilikalla, mutta linkissä Pirkka yrtti tomaattimurska eli kumpaa näistä tuohon ruokaan on tarkoitus laittaa?

  • K-Kuluttajapalvelu22.5.2018

    SakkeEzmedz, kiitos huomiosta, korjaamme asian!

  • Ansku22.5.2018

    Miksi kanaliemikuutiot, kun raaka-aineena naudan jauheliha?

  • K-Kuluttajapalvelu22.5.2018

    Ansku, kanaliemi sopii hyvin lasagneen. Toki voit käyttää halutessasi myös lihalientä.