Lihapullavuoka
Lihapullat kypsyvät uunivuoassa pastakastikkeessa yhdessä kirsikkatomaattien ja mozzarellakuorrutuksen kanssa. Tarjoa helppo lihapullavuoka keitetyn spagetin kanssa. Noin 2,40€/annos.*
- 5 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
5 annosta
- 1pkt(300 g)HK Farmarin lypsykarjan jauhelihaa 15 %
- 1(80 g)sipuli
- 1/2rklöljyä
- 1kananmuna
- n. 3/4tlsuolaa
- 3/4tlmustapippuria
- 2tlk(à 390 g)tomaattipastakastiketta
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1ps(200 g/125 g)Pirkka mozzarellaa
- tuoretta basilikaa
- 350gRummo spagettia
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pehmeäksi. Anna jäähtyä.
- Sekoita jauhelihan joukkoon sipuli, kananmuna, suola ja pippuri. Vaivaa massa tasaiseksi ja pyöritä siitä 20 lihapullaa.
- Kaada pastakastike uunivuoan pohjalle. Aseta lihapullat ja kirsikkatomaatit kastikkeen pinnalle. Revi mozzarella päälle.
- Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Ripottele pinnalle basilikaa.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä ja tarjoa lihapullavuoan kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi