• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-salviapatongit

Rapea moniviljapatonki, maukas salviatahna, mehevä omena ja hieman savuinen saunapalvikinkku. Tätä makuyhdistelmää kannattaa kokeilla.
Kinkku-salviapatongit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 5 min
  • 104 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

    • basilikaa

Valmistus

alle 5 min
  1. Leikkaa patonki 4 osaan ja halkaise palat. Voitele halkaisupinnat reilusti salviatahnalla.
  2. Kuori ja lohko omenat, viipaloi tomaatit.
  3. Päällystä patongit salaatinlehdillä, kinkulla, omenalla ja tomaatilla. Koristele esimerkiksi basilikan lehdillä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 104 kcal434 kJ
  • Proteiinia5,54 g
  • Hiilihydraatteja16,9 g
  • Rasvaa1,36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille