Lohiciabatat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Lohella, rucolalla ja tomaatilla täytetyt ciabatat maustetaan salviatahnalla.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (300 g) | tai |
1/2 dl | tai |
1 pkt (150 g) | graavikirjolohta tai |
1 ruukku | rucolaa tai |
1–2 | tomaattia tai |
Ravintosisältö
Energia | 876 kJ / 208 kcal |
Rasva | 7,9 g |
josta tyydyttynyttä | 1,3 g |
Hiilihydraatit | 26,4 g |
josta sokereita | 2,8 g |
Proteiini | 8,5 g |
Suola | 0,9 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Paista ciapatta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise hieman jäähtynyt leipä pituussuunnassa niin, että puolikkaat jäävät toisiinsa kiinni saranamaisesti. Voitele halkaisupinnat salviatahnalla.
Täytä leipä rucolalla, graavilohella ja viipaloiduilla tomaateilla. Leikkaa ciabatta neljään osaan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka esipaistettu kiviuuniciabatta 300gHinta 1,39/kpl4,63/kg
- Pirkka salviapesto 135gHinta 2,19/kpl16,22/kg
- Tomaatti SuomiHinta n. 0,31/kpl3,49/kg
- Rucola 70gHinta 1,59/kpl22,71/kg
- Mimi's Rucola verso 50g SuomiHinta 2,99/kpl59,80/kg
- Schär Ciabatta-rusticaleipä 200g gluteenitonHinta 4,05/kpl20,25/kg
- Moilas gluteeniton ciabatta 250g pakasteHinta 3,19/kpl12,76/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(2 arviota)
- alle 15 min
- alle 30 min4,0(20 arviota)
- alle 15 min4,0(12 arviota)
- alle 30 min4,4(14 arviota)
- alle 30 min4,2(13 arviota)
- alle 15 min4,6(12 arviota)
- alle 15 min3,5(45 arviota)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (1 arvio)