Lohiciabatat
Lohella, rucolalla ja tomaatilla täytetyt ciabatat maustetaan salviatahnalla.
4 annostaalle 30 min187 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1/2dlPirkka salviapestoa
- 1pkt(150 g)graavikirjolohta
- 1ruukkurucolaa
- 1-2tomaattia
Valmistus
alle 30 min- Paista ciapatta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise hieman jäähtynyt leipä pituussuunnassa niin, että puolikkaat jäävät toisiinsa kiinni saranamaisesti. Voitele halkaisupinnat salviatahnalla.
- Täytä leipä rucolalla, graavilohella ja viipaloiduilla tomaateilla. Leikkaa ciabatta neljään osaan.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 187 kcal782 kJ
- Proteiinia 9,04 g
- Hiilihydraatteja23,6 g
- Rasvaa6,21 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi