Lohiciabatat Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohiciabatat

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Lohella, rucolalla ja tomaatilla täytetyt ciabatat maustetaan salviatahnalla.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 (300 g)
 
tai
1/2 dl
 
tai
1 pkt (150 g)
 
graavikirjolohta
tai
1 ruukku
 
rucolaa
tai
1–2
 
tomaattia
tai

Ravintosisältö

Energia
876 kJ / 208 kcal
Rasva
7,9 g
josta tyydyttynyttä
1,3 g
Hiilihydraatit
26,4 g
josta sokereita
2,8 g
Proteiini
8,5 g
Suola
0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Paista ciapatta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise hieman jäähtynyt leipä pituussuunnassa niin, että puolikkaat jäävät toisiinsa kiinni saranamaisesti. Voitele halkaisupinnat salviatahnalla.

Täytä leipä rucolalla, graavilohella ja viipaloiduilla tomaateilla. Leikkaa ciabatta neljään osaan.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka esipaistettu kiviuuniciabatta 300g
    Hinta 1,39/kpl
    4,63/kg
  • Pirkka salviapesto 135g
    Hinta 2,19/kpl
    16,22/kg
  • Suomalainen Rucola 50g
    Hinta 2,95/kpl
    59,00/kg
  • Sacla rucola-pestokastike 90g
    Hinta 2,69/kpl
    29,89/kg
  • Sacla genovese pestokastike 90g
    Hinta 2,69/kpl
    29,89/kg
  • Mimi's Rucola verso 50g Suomi
    Hinta 2,99/kpl
    59,80/kg
  • Pirkka rucola 65g
    Hinta 1,49/kpl
    22,92/kg
  • Tomaatti Suomi
    Hinta n. 0,18/kpl
    1,99/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (1 arvio)