LohiciabatatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohiciabatat

Lohella, rucolalla ja tomaatilla täytetyt ciabatat maustetaan salviatahnalla.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 187 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista ciapatta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise hieman jäähtynyt leipä pituussuunnassa niin, että puolikkaat jäävät toisiinsa kiinni saranamaisesti. Voitele halkaisupinnat salviatahnalla.
  2. Täytä leipä rucolalla, graavilohella ja viipaloiduilla tomaateilla. Leikkaa ciabatta neljään osaan.

Ravintosisältö per 100 g

  • 187 kcal782 kJ
  • Proteiinia 9,04 g
  • Hiilihydraatteja23,6 g
  • Rasvaa6,21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka esipaistettu kiviuuniciabatta 300g
    Pirkka esipaistettu kiviuuniciabatta 300g
    0,99/kpl3,30/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka salviapesto 135g
    Pirkka salviapesto 135g
    1,90/kpl14,07/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Kalaneuvos graavi kirjolohisiivu n.200g vak
    Kalaneuvos graavi kirjolohisiivu n.200g vak
    6,58/kpl32,90/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka luomu rucola 65g
    Pirkka luomu rucola 65g
    1,99/kpl30,62/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Järvikylä villirucolasalaatti  FI 1lk
    Järvikylä villirucolasalaatti FI 1lk
    1,69/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Rucola 70g Italia/Ruotsi
    Rucola 70g Italia/Ruotsi
    1,69/kpl24,14/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Tomaatti Suomi
    Tomaatti Suomi
    0,49/kpl4,59/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille