• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohiciabatat

Lohella, rucolalla ja tomaatilla täytetyt ciabatat maustetaan salviatahnalla.
Lohiciabatat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 187 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista ciapatta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise hieman jäähtynyt leipä pituussuunnassa niin, että puolikkaat jäävät toisiinsa kiinni saranamaisesti. Voitele halkaisupinnat salviatahnalla.
  2. Täytä leipä rucolalla, graavilohella ja viipaloiduilla tomaateilla. Leikkaa ciabatta neljään osaan.

Ravintosisältö per 100 g

  • 187 kcal782 kJ
  • Proteiinia9,04 g
  • Hiilihydraatteja23,6 g
  • Rasvaa6,21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille