• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kukkakaali-tomaattisalaatti

Kukkakaali-tomaattisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 55,7 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1jääsalaatti
    • 1pienikukkakaali
    • 4tomaattia

Kastike

Pinnalle

    • ruohosipulia

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo ja valuta salaatti hyvin. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja leikkaa kukinnot ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi tomaatit.
  2. Revi salaatti vadille. Lado tomaatit ja kukkakaalit limittäin salaattipedille.
  3. Sekoita kermaviili ja kuutioitu sinihomejuusto keskenään. Lusikoi kastiketta salaatin päälle. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 55,7 kcal233 kJ
  • Proteiinia3,24 g
  • Hiilihydraatteja2,48 g
  • Rasvaa3,62 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1