Kukkakaali-tomaattisalaatti
Kukkakaali-tomaattisalaatti on erittäin kevyt ja nopea salaattiherkku, jonka kastikkeen voi tehdä sinihomejuustosta ja kermaviilistä. Pinnalle ruohosipulia.
4 annostaalle 15 min55,7 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1jääsalaatti
- 1pienikukkakaali
- 4tomaattia
Kastike
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1/2pkt(à 125 g)Pirkka sinihomejuustoa
Pinnalle
- ruohosipulia
Valmistus
alle 15 min- Huuhdo ja valuta salaatti hyvin. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja leikkaa kukinnot ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi tomaatit.
- Revi salaatti vadille. Lado tomaatit ja kukkakaalit limittäin salaattipedille.
- Sekoita kermaviili ja kuutioitu sinihomejuusto keskenään. Lusikoi kastiketta salaatin päälle. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 55,7 kcal233 kJ
- Proteiinia 3,24 g
- Hiilihydraatteja2,48 g
- Rasvaa3,62 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi