Matjessillikastike uusille perunoille Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Matjessillikastike uusille perunoille

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Tarjoa uusien perunoiden kanssa matjessillikastiketta, joka kruunataan kapriksilla.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
1 pkt (n. 180 g)
 
tai
2
 
tomaattia
tai
1 tlk (200 g)
 
tai
1/2 dl
 
ruohosipulia hienonnettuna
tai
1/2 dl
 
basilikaa hienonnettuna
tai
2 rkl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
430 kJ / 103 kcal
Rasva
6,3 g
josta tyydyttynyttä
2,1 g
Hiilihydraatit
6,8 g
josta sokereita
6,8 g
Proteiini
6,4 g
Suola
2,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Kuutioi silli ja tomaatit.

Sekoita kermaviilin joukkoon kaikki ainekset ja anna maustua noin 10 minuuttia.

Tarjoa uusien perunoiden ja ruis- tai näkkileivän kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka matjessillifileet n180g MSC vakuumi
    Hinta n. 3,05/kpl
    16,95/kg
  • Pirkka vähälaktoosinen kevyt kermaviili 200g
    Hinta 0,59/kpl
    2,95/kg
  • Pirkka kapris 50g/35g
    Hinta 0,99/kpl
    28,29/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (1 arvio)