Lakkaherkku
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lakkaherkku on juhlava, mutta tosi helppo jälkiruoka.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
1 prk (250 g) | tai |
1 prk (250 g) | tai |
1/2 dl | Pirkka lakkahilloa tai |
1 tl | tai |
Pohjalle | |
---|---|
1 dl | lakkoja tai |
1 dl | Pirkka lakkahilloa tai |
Koristeeksi | |
lakkoja tai |
Valmistus
alle 15 min
Sekoita mascarpone ja rahka keskenään tasaiseksi. Lisää joukkoon lakkahillo ja vaniljasokeri.
Sekoita tuoreet lakat ja lakkahillo keskenään. Jaa seos annosmaljojen pohjalle. Lusikoi pinnalle mascarpone-rahkaseos. Koristele tuoreilla lakoilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,6(62 arvostelua)
- alle 15 min4,0(140 arvostelua)
- alle 5 min2,3(12 arvostelua)
- yli 60 min3,9(65 arvostelua)
- alle 15 min4,0(24 arvostelua)
- alle 30 min
- alle 15 min3,9(18 arvostelua)
- alle 30 min4,1(16 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (67 arvostelua)
- anonyymi.3657335 vuotta sittenNämä laipäjuustopaistokset ovat tosi hyviä jälkiruokina. Itse laitan joskus myös ruokosokeria, intiaanisokeria ja vaniljasokeria sitten tarjoan tuoreiden hillojen kera. tai sekoitan hilloja itse tehdyn lakkahillon joukkoon. Jälkkäri on tosi nam, nam ja oikeastaan ennen tarjoilitiin jälkiruokana, kun laitettiin vaikkapa poron noisetteja tai sisäfilettä pääruokana.