• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lapin juustopaistos

Lapin juustopaistos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 252 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2leipäjuustokiilaa
    • 1/2tlvanilliinisokeria
    • 2-3dlsokeroituja lakkoja tai lakkahilloa

Valmistus

alle 30 min
  1. Aseta juustokiilat mahdollisimman sopivankokoiseen uuninkestävään astiaan tai jokaiselle ruokailijalle omaan annosvuokaan.
  2. Mittaa kerma ja vanilliinisokeri päälle ja kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kauttaaltaan pehmeä ja kerma saanut paistetun värin ja hiukan paksuuntunut. Tarjoa hiukan jäähtyneenä sokeroitujen lakkojen tai lakkahillon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 252 kcal1 060 kJ
  • Proteiinia8,59 g
  • Hiilihydraatteja25,3 g
  • Rasvaa12,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille