• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämpimät mozzarellaleivät

Helpot pestolla, mozzarellalla ja tomaatilla täytetyt pienet leivät maistuvat esimerkiksi illanistujaisissa tai alkupalaleipinä. N. 0,50€/annos*.
Lämpimät mozzarellaleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

14 viipaletta
    • n. 200gPirkka miniluumutomaatteja
    • n. 1/2prkPirkka punaista pestoa
    • 2pkt(à 125 g)Pirkka mozzarellaa
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Viipaloi leipä melko ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa myös miniluumutomaatit ja mozzarellat viipaleiksi.
  2. Asettele leivät uunipellin päälle. Levitä leiville reilusti (noin 1/2 rkl) pestoa ja mozzarellaviipaleet. Jaa lopuksi tomaattiviipaleet leiville.
  3. Paista uunin grillivastusten alla noin 5 minuuttia. Tarjoa tuoreen basilikan kanssa alkupalana tai cocktailpalana.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille18