Lämpimät mozzarellaleivät
Helpot pestolla, mozzarellalla ja tomaatilla täytetyt pienet leivät maistuvat esimerkiksi illanistujaisissa tai alkupalaleipinä. N. 0,50€/annos*.
14 viipalettaalle 15 min
Ainekset
14 viipaletta
- 1pkt(300 g)Pirkka kiviuuniciabattaa (esipaistettu)
- n. 200gPirkka miniluumutomaatteja
- n. 1/2prkPirkka punaista pestoa
- 2pkt(à 125 g)Pirkka mozzarellaa
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 15 min- Viipaloi leipä melko ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa myös miniluumutomaatit ja mozzarellat viipaleiksi.
- Asettele leivät uunipellin päälle. Levitä leiville reilusti (noin 1/2 rkl) pestoa ja mozzarellaviipaleet. Jaa lopuksi tomaattiviipaleet leiville.
- Paista uunin grillivastusten alla noin 5 minuuttia. Tarjoa tuoreen basilikan kanssa alkupalana tai cocktailpalana.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi
Tosi hyviä tuli mutta en osannut viipaloida. Menin halkaisemaan leivän ja sitten vasta viipaloin. Paloista tuli eri paksuisia.
Nam nam!
Hyvää tuli