Lämpimät mozzarellaleivät
Helpot pestolla, mozzarellalla ja tomaatilla täytetyt pienet leivät maistuvat esimerkiksi illanistujaisissa tai alkupalaleipinä. N. 0,50€/annos*.
- 14 viipaletta
- alle 15 min
Ainekset
14 viipaletta
- 1pkt(300 g)Pirkka kiviuuniciabattaa (esipaistettu)
- n. 200gPirkka miniluumutomaatteja
- n. 1/2prkPirkka punaista pestoa
- 2pkt(à 125 g)Pirkka mozzarellaa
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 15 min- Viipaloi leipä melko ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa myös miniluumutomaatit ja mozzarellat viipaleiksi.
- Asettele leivät uunipellin päälle. Levitä leiville reilusti (noin 1/2 rkl) pestoa ja mozzarellaviipaleet. Jaa lopuksi tomaattiviipaleet leiville.
- Paista uunin grillivastusten alla noin 5 minuuttia. Tarjoa tuoreen basilikan kanssa alkupalana tai cocktailpalana.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hyviä tuli mutta en osannut viipaloida. Menin halkaisemaan leivän ja sitten vasta viipaloin. Paloista tuli eri paksuisia.
Nam nam!
Hyvää tuli