• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuustoruudut

Vuohenjuustoruudut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 24 kpl
  • alle 30 min
  • 144 kcal / annos (30g)

Ainekset

24 kpl

Pinnalle

    • juoksevaa hunajaa
    • basilikan lehtiä

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota taikinalevy sulamaan. Kauli sulanut taikina vajaan 1/2 sentin paksuiseksi levyksi (24 cm x 36 cm). Jaa levy terävällä veitsellä 6 cm x 6 cm:n ruutuihin. Paina kevyesti jokaisen ruudun keskelle ympyrä pienellä lasilla (halkaisija noin 4 cm). Voitele neliöt kananmunalla.
  2. Annostele ruuduille painettuun ympyrään noin teelusikallinen punaista pestoa. Leikkaa vuohenjuustotanko ohuiksi viipaleiksi. Jaa viipaleet pestonokareen päälle. Ripottele juustolle pinjansiemeniä.
  3. Nosta vuohenjuustoruudut pellille leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Valuta juuston pinnalle juoksevaa hunajaa. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä. Leivonnaiset maistuvat parhaimmilta hieman lämpiminä. Vuohenjuustoruudut voi pakastaa. Lämmitä uunissa ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 30g100 g

  • 144 kcal600 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua