Limettisillitartar
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Limellä maustettu sillitartar maistuu ruisleivän ja perunoiden kanssa. Ruisleivän kanssa tarjottuna sillitartat on helppo ja herkullinen suolapala.
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
1/2 prk (à 550 g/250 g) | tai |
1/2 dl | vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja tai |
n. 10 cm:n pala | purjoa tai |
1/2 dl | tai |
1 | limetin raastettu kuori tai |
1 rkl | limetin mehua tai |
mustapippuria tai |
Valmistus
alle 30 min
Hienonna hyvin valutetut sillipalat ja oliivit. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Paahda pinjansiemenet ja rouhi niitä hieman.
Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa. Mausta limetin kuorella, mehulla ja mustapippurilla. Tarjoa lisäksi ruisleipää, hapankorppuja tai uusia perunoita.
Vinkki! Sillitartar kannattaa tehdä edellisenä iltana, jotta maut tasaantuvat.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min1,0(1 arvio)
- alle 30 min3,0(1 arvio)
- alle 30 min4,0(2 arviota)
- alle 30 min4,7(3 arviota)
- alle 30 min4,9(45 arviota)
- alle 15 min
- alle 30 min4,6(5 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)