• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Limettisillitartar

Limettisillitartar
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 79,7 kcal / annos (35g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna hyvin valutetut sillipalat ja oliivit. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Paahda pinjansiemenet ja rouhi niitä hieman.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa. Mausta limetin kuorella, mehulla ja mustapippurilla. Tarjoa lisäksi ruisleipää, hapankorppuja tai uusia perunoita.

Tiesitkö että...

Vinkki! Sillitartar kannattaa tehdä edellisenä iltana, jotta maut tasaantuvat.

Ravintosisältö perannos 35g100 g

  • 79,7 kcal333 kJ
  • Proteiinia2,92 g
  • Hiilihydraatteja4,61 g
  • Rasvaa5,24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille