• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sipuli-sitrussilli

Sipuli-sitrussilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 112 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta
    • 1/2pientä punasipulia
    • 1tlk(150 g)Valio crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1tlkaffirlimetinlehtiä murennettuina
    • 1/2rklsitruunanmehua
    • 1tlsitruunankuorta raastettuna

Lisäksi

    • 4Pirkka uuniperunaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta sillipalat ja sipulit mausteliemestä, nypi pippurit pois. Voit halutessasi hienontaa sillipaloja pienemmiksi. Hienonna kuorittu punasipuli. Sekoita ranskankerman joukkoon murennetut kaffirlimetinlehdet ja sitruunanmehu. Lisää puolet punasipulista ja sitruunankuoresta, säästä loput koristeluun.
  2. Sekoita sillit kastikkeeseen ja anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista.
  3. Pane silli tarjolle laakeaan kulhoon. Koristele hienonnetulla punasipulilla ja sitruunankuoriraasteella. Tarjoa kypsennettyjen uuniperunoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 112 kcal468 kJ
  • Proteiinia3,41 g
  • Hiilihydraatteja5,96 g
  • Rasvaa8,16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille