Sitruunainen sipulisilli
Sipulisilli on klassikko kalaherkku. Tarjoa sipulisilliä ruisleivän päällä, perunoiden kanssa tai kalapöydässä.
8 annostaalle 30 min177 kcal / 100 g
Ainekset
8 annosta
- 1prk(550/250 g)Pirkka sipulisilliä
- 1/2pientä (40 g)punasipulia
- 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä
- 1tlkaffirlimetinlehtiä murennettuina
- 1/2rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunankuorta raastettuna
Valmistus
alle 30 min- Valuta sillipalat ja sipulit mausteliemestä, nypi pippurit pois. Hienonna silli- ja sipulipalat. Hienonna myös kuorittu punasipuli.
- Sekoita kermaviilin joukkoon sillit, sipulit, murennetut kaffirlimetinlehdet, sitruunanmehu ja -kuoriraaste. Tarjoa sitruunainen sipulisilli esimerkiksi Pirkka Luomu ruisnappien kanssa.
Katso video
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 177 kcal740 kJ
- Proteiinia 126 g
- Hiilihydraatteja11,9 g
- Rasvaa11,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi