• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Sitruunainen sipulisilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sitruunainen sipulisilli

  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 177 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta
    • 1/2pientä (40 g)punasipulia
    • 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä
    • 1tlkaffirlimetinlehtiä murennettuina
    • 1/2rklsitruunanmehua
    • 1tlsitruunankuorta raastettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta sillipalat ja sipulit mausteliemestä, nypi pippurit pois. Hienonna silli- ja sipulipalat. Hienonna myös kuorittu punasipuli.
  2. Sekoita kermaviilin joukkoon sillit, sipulit, murennetut kaffirlimetinlehdet, sitruunanmehu ja -kuoriraaste. Tarjoa sitruunainen sipulisilli esimerkiksi Pirkka Luomu ruisnappien kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 177 kcal740 kJ
  • Proteiinia126 g
  • Hiilihydraatteja11,9 g
  • Rasvaa11,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille