Lohitahna
Tosi helppo kylmäsavulohitahna maistuu ruisnappien kanssa pikkusuolaisena tarjottavana. Tämä resepti n. 0,25€/annos*.
35 annostaalle 15 min18 kcal / annos (10g)
Ainekset
35 annosta
- 1rs(180 g)Pirkka ruohosipulituorejuustoa
- 1pkt(150 g)Pirkka kylmäsavustettua kirjolohifileetä, viipaloitu
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- ruisnappeja
- tilliä tai ruohosipulia
Valmistus
alle 15 min- Notkista tuorejuusto kulhossa ja hienonna kylmäsavulohi. Sekoita kulhossa tasaiseksi tahnaksi. Mausta ripauksella mustapippuria.
- Tarjoa tahna ruisnappien kanssa. Voit myös tehdä valmiita cocktailpaloja: täytä ruisnapit tahnalla ja koristele ne tillillä tai hienonnetulla ruohosipulilla. Annoksesta riittää noin 35 ruisnapille.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 10g100 g
- 18 kcal75,3 kJ
- Proteiinia 1,14 g
- Hiilihydraatteja0,37 g
- Rasvaa1,34 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Lisäys edelliseen viestiini: Juusto: Tilli-tai yrttituorejuustoa. Hiukan suolaa, koska lohi ei ole kovin suolaista.
Tähän tahnaan kuuluu ehdottomasti punasipulia! Yksi iso tai 2 pientä. Lisäksi tillisilppua! Jokainen, joka on tätä syönyt ovat aivan haltioissaan, on kuulemma SIKAHYVÄÄ....
Sekaan voi heittää myös sitruunamehua / hiukan sipulia maun mukaan