• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohirullat

Lohirullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 249 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita tuorejuuston joukkoon kermavaahto hienonnettu tilli ja ruohosipuli.
  2. Levitä ohuet kalaviipaleet limittäin folion, kelmun tai leivinpaperin päälle niin, että ne muodostavat suorakaiteen muotoisen levyn. Levitä sen päälle juustoseos.
  3. Kääri levy rullalle kääretortun tapaan ja pane pakastimeen pariksi tunniksi, jolloin se on helpompi viipaloida. Tarjoa rullat esimerkiksi salaatinlehtien tai leivän päällä. Koristele tillillä ja sitruunalohkolla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 249 kcal1 040 kJ
  • Proteiinia11,3 g
  • Hiilihydraatteja2,7 g
  • Rasvaa20,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5