• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mansikoita, mangoa ja suklaavaahtoa

Mansikoita, mangoa ja suklaavaahtoa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 218 kcal / annos (130g)

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuutioi mangon hedelmäliha. (Leikkaa mangosta viipaleet siemenen molemmin puolin. Viiltele viipaleiden hedelmäliha kuutioiksi, mutta jätä kuori ehjäksi. Käännä viipaleiden kuori ylöspäin, jolloin mangokuutiot nousevat esiin. Irrota kuutiot kuoresta esimerkiksi lusikalla.) Paloittele puhdistetut mansikat.
  2. Sulata suklaa hyvin miedolla lämmöllä kattilassa, mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma. Sekoita haalea suklaa kermavaahdon joukkoon. Mausta halutessasi sokerilla. Annostele mangokuutiot, mansikat ja suklaakerma annosmaljoihin. Koristele rouhitulla suklaalla. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös valmista suklaakermaa.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 218 kcal914 kJ
  • Proteiinia1,91 g
  • Hiilihydraatteja17,4 g
  • Rasvaa15,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2