Raikastetut mangot
Limetillä raikastetut makeat mangot maistuvat niin välipalaksi kuin jälkiruoaksi.
4 annostaalle 15 min84,1 kcal / annos (150g)
Ainekset
4 annosta
- 2(n. 900 g)Pirkka syöntikypsää mangoa
- 1/2limettiä
- tuoretta minttua
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa mangoista viipaleet siemenen molemmin puolin. Viiltele viipaleiden hedelmäliha kuutioiksi, mutta jätä kuori ehjäksi. Käännä viipaleiden kuori ylöspäin, jolloin mangokuutiot nousevat esiin.
- Raasta limetistä kuori ja purista mehu. Hienonna mintunlehdet. Mausta mangot limetinkuorella, -mehulla ja mintulla. Tarjoa välipalaksi tai jälkiruoaksi.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 150g100 g
- 84,1 kcal352 kJ
- Proteiinia 1,47 g
- Hiilihydraatteja15,7 g
- Rasvaa0,61 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi