• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raikastetut mangot

Raikastetut mangot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 84,1 kcal / annos (150g)

Ainekset

4 annosta
    • 2(n. 900 g)Pirkka syöntikypsää mangoa
    • 1/2limettiä
    • tuoretta minttua

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa mangoista viipaleet siemenen molemmin puolin. Viiltele viipaleiden hedelmäliha kuutioiksi, mutta jätä kuori ehjäksi. Käännä viipaleiden kuori ylöspäin, jolloin mangokuutiot nousevat esiin.
  2. Raasta limetistä kuori ja purista mehu. Hienonna mintunlehdet. Mausta mangot limetinkuorella, -mehulla ja mintulla. Tarjoa välipalaksi tai jälkiruoaksi.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 84,1 kcal352 kJ
  • Proteiinia1,47 g
  • Hiilihydraatteja15,7 g
  • Rasvaa0,61 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille