• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Limettiset mangomaljat

Limetin raikastamat mangomaljat voit tarjota esimerkiksi intialaisen aterian jälkiruokana.
Limettiset mangomaljat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 235 kcal / annos (165g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa mangoista viipaleet siemenen molemmin puolin. Viiltele viipaleiden hedelmäliha kuutioiksi, mutta jätä kuori ehjäksi. Työnnä kuori nurinpäin, jolloin mangokuutiot nousevat esiin. Irrota ja kuutioi hedelmäliha.
  2. Vaahdota vispikerma. Sekoita joukkoon jogurtti, sokeri, minttu sekä limetin mehu ja raastettu kuori.
  3. Jaa mangokuutiot jälkiruokakulhoihin. Lusikoi päälle kerma-jogurttiseos ja laita annokset jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi. Koristele tuoreilla mintun lehdillä.

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 235 kcal983 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille