Limettiset mangomaljat
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Limetin raikastamat mangomaljat voit tarjota esimerkiksi intialaisen aterian jälkiruokana.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
2 (n. 600 g) | Pirkka syöntikypsä mangoa tai |
1 tlk (2 dl) | tai |
1 tlk (200 g) | tai |
1/2 dl | sokeria tai |
1/2 dl | tuoretta minttua hienonnettuna tai |
1 | limetin raastettu kuori ja mehu (2-3 rkl) tai |
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa mangoista viipaleet siemenen molemmin puolin. Viiltele viipaleiden hedelmäliha kuutioiksi, mutta jätä kuori ehjäksi. Työnnä kuori nurinpäin, jolloin mangokuutiot nousevat esiin. Irrota ja kuutioi hedelmäliha.
Vaahdota vispikerma. Sekoita joukkoon jogurtti, sokeri, minttu sekä limetin mehu ja raastettu kuori.
Jaa mangokuutiot jälkiruokakulhoihin. Lusikoi päälle kerma-jogurttiseos ja laita annokset jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi. Koristele tuoreilla mintun lehdillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(11 arviota)
- alle 15 min4,0(2 arviota)
- alle 15 min4,1(28 arviota)
- yli 60 min1,0(1 arvio)
- yli 60 min4,2(10 arviota)
- yli 60 min5,0(4 arviota)
- yli 60 min3,9(47 arviota)
- alle 30 min
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arviota)