• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Suklaadippi

Suklaadippi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 15 min
  • 395 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta
    • 200gtummaa leivontasuklaata (Fazer)
    • 2dlPirkka vispikermaa
    • 1tlvoita

Lisäksi

    • 1rs(20 kpl)Pirkka tuulihattuja kermavaahtotäytteellä(pakaste)
    • Pirkka mansikoita

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele suklaa pinnoitettuun kattilaan. Kaada joukkoon kerma. Sekoita ja kuumenna, kunnes suklaa sulaa.
  2. Lisää joukkoon voi. Sekoita hyvin.
  3. Kaada suklaadippi tarjoilukulhoon. Pane ottimeksi lusikka tai pieni kauha. Tarjoa tuulihattujen ja tuoreiden mansikoiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 395 kcal1 650 kJ
  • Proteiinia3,79 g
  • Hiilihydraatteja24,8 g
  • Rasvaa31,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua