Minttuinen mansikkarahka Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Minttuinen mansikkarahka

  • Annosmäärä4–5 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
Raikkaan kesäinen mansikkarahka saa makua mintusta ja vohveleista.

    Ainekset

    4–5 annosta
    1 tlk (2 dl)
     
    tai
    1 tlk (250 g)
     
    Pirkka rasvatonta, mietoa maitorahkaa
    tai
    5 dl (250 g)
     
    tai
    2 rkl
     
    sokeria
    tai
    ripaus
     
    minttua
    tai
    4–5
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    696 kJ / 167 kcal
    Rasva
    10,8 g
    josta tyydyttynyttä
    7,3 g
    Hiilihydraatit
    11,5 g
    josta sokereita
    10,7 g
    Proteiini
    4,8 g
    Suola
    0,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 15 min

    Vaahdota kerma. Lisää joukkoon rahka. Paloittele kohmeiset mansikat pienemmiksi. Mausta sokerilla ja mintulla.

    Annostele rahka jälkiruokamaljoihin. Koristele vohveleilla.

    Käytä kesällä tuoreita mansikoita.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka suomalainen kuohukerma 2dl
      Hinta 1,15/kpl
      5,75/l
    • Pirkka suomalainen mansikka 500g pakaste
      Hinta 5,85/kpl
      11,70/kg
    • Pirkka suklaavohvelipala metsämansikka 220 g
      Hinta 2,39/kpl
      10,86/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,7 (3 arviota)