• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Persikkarahka

Persikkarahka on nopea ja helppo jälkiruoka. Siihen saa vaihtelua maustamalla sen appelsiinimarmeladilla tai mintulla. N. 0,65€/annos*.
Persikkarahka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 15 min
  • 210 kcal / annos (140g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta ja kuutioi persikat.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rahka ja persikat. Mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla sekä halutessasi sitruunanmehulla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lisää rahkan joukkoon rouhittuja pähkinöitä tai manteleita ja rusinoita. Voit maustaa rahkan appelsiinmarmeladilla tai mintulla halutessasi. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 210 kcal879 kJ
  • Proteiinia6,69 g
  • Hiilihydraatteja13,8 g
  • Rasvaa14,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8