Persikkarahka
Persikkarahka on nopea ja helppo jälkiruoka. Siihen saa vaihtelua maustamalla sen appelsiinimarmeladilla tai mintulla. N. 0,65€/annos*.
5 annostaalle 15 min210 kcal / annos (140g)
Ainekset
5 annosta
- 1tlk(410 g)Pirkka persikkaviipaleita sokeriliemessä
- 1tlk(2 dl)Pirkka kuohu- tai vispikermaa
- 1prk(250 g)Pirkka laktoositonta maitorahkaa
- 1-2rklsokeria
- 1tlvanilliinisokeria
- (1 rkl sitruunanmehua)
Valmistus
alle 15 min- Valuta ja kuutioi persikat.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rahka ja persikat. Mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla sekä halutessasi sitruunanmehulla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Lisää rahkan joukkoon rouhittuja pähkinöitä tai manteleita ja rusinoita. Voit maustaa rahkan appelsiinmarmeladilla tai mintulla halutessasi. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 140g100 g
- 210 kcal879 kJ
- Proteiinia 6,69 g
- Hiilihydraatteja13,8 g
- Rasvaa14,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi