• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mustaherukkavispipuuro

Mustaherukkavispipuurossa on kaunis violetti väri ja maku on pehmeämpi kuin perinteisessä puolukasta valmistetussa vispipuurossa. Tämä resepti n. 0,15€/annos*.
Mustaherukkavispipuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 99,7 kcal / annos (155g)

Ainekset

8 annosta
    • 1lvettä
    • 1/4tlsuolaa
    • 1 1/4dlsokeria
    • 1ps(200 g)suomalaisia mustaherukoita (pakaste)
    • 1-2tlPirkka vaniljasokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa mannasuurimot kiehuvaan veteen. Lisää suola ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Jauha jäiset marjat tehosekoittimella tai monitoimikoneella hienoksi rouheeksi ja sekoita puuroon. Keitä vielä pari minuuttia. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoa esimerkiksi maidon kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 155g100 g

  • 99,7 kcal417 kJ
  • Proteiinia1,55 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa0,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua