Mustaherukkavispipuuro
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Mustaherukkavispipuurossa on kaunis violetti väri ja maku on pehmeämpi kuin perinteisessä puolukasta valmistetussa vispipuurossa.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
- 1 l vettä
- 1 1/2 dl Pirkka mannasuurimoita
- 1/4 tl suolaa
- 1 1/4 dl sokeria
- 1 ps (200 g) suomalaisia mustaherukoita (pakaste)
- 1–2 tl Pirkka vaniljasokeria
Ravintosisältö
- Energia344 kJ / 82 kcal
- Rasva0,3 g
- josta tyydyttynyttä0 g
- Hiilihydraatit17,3 g
- josta sokereita10,3 g
- Proteiini1,3 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Vatkaa mannasuurimot kiehuvaan veteen. Lisää suola ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Jauha jäiset marjat tehosekoittimella tai monitoimikoneella hienoksi rouheeksi ja sekoita puuroon. Keitä vielä pari minuuttia. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoa esimerkiksi maidon kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(88 arviota)
- yli 60 min4,2(37 arviota)
- 30 - 60 min4,0(6 arviota)
- alle 30 min4,4(209 arviota)
- alle 30 min3,8(102 arviota)
- 30 - 60 min4,0(341 arviota)
- 30 - 60 min4,5(57 arviota)
- 30 - 60 min3,7(29 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (57 arviota)