Hyppää sisältöön
MustaherukkavispipuuroTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustaherukkavispipuuro

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Mustaherukkavispipuurossa on kaunis violetti väri ja maku on pehmeämpi kuin perinteisessä puolukasta valmistetussa vispipuurossa.
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

8 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    344 kJ / 82 kcal
  • Rasva
    0,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    0 g
  • Hiilihydraatit
    17,3 g
  • josta sokereita
    10,3 g
  • Proteiini
    1,3 g
  • Suola
    0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa mannasuurimot kiehuvaan veteen. Lisää suola ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Jauha jäiset marjat tehosekoittimella tai monitoimikoneella hienoksi rouheeksi ja sekoita puuroon. Keitä vielä pari minuuttia. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoa esimerkiksi maidon kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (57 arviota)