Punaherukkavispipuuro
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ihanan kuohkea punaherukkavispipuuro vie ajatukset mummolan herkkuihin. Kirpsakka punaherukka sopii hyvin perinteisen puolukan tilalle vispipuuroon.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
- 1 l vettä
- 1 1/2 dl Pirkka mannasuurimoita
- 200 g (n. 3 1/2 dl) punaherukoita
- 1 1/4 dl sokeria
- 1/4 tl suolaa
- 1 tl Pirkka vaniljasokeria
Ravintosisältö
- Energia322 kJ / 77 kcal
- Rasva0,2 g
- josta tyydyttynyttä0 g
- Hiilihydraatit16,4 g
- josta sokereita9,8 g
- Proteiini1,3 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Kiehauta 2 dl vettä ja punaherukat. Siivilöi punaherukoista kuoret ja siemenet pois. Se onnistuu parhaiten, kun hierot lusikalla marjoja siivilää vasten.
- Mittaa isoon kattilaan 8 dl vettä ja siivilöity marjasose. Kuumenna kiehuvaksi ja vatkaa joukkoon mannasuurimot, sokeri ja suola. Sekoita ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Jäähdytä puuro ensin kylmässä vesialtaassa ja tämän jälkeen jääkaapissa. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi ja mausta vaniljasokerilla. Tarjoa maidon ja halutessasi sokerin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(57 arviota)
- alle 30 min3,8(102 arviota)
- yli 60 min4,2(37 arviota)
- 30 - 60 min3,7(29 arviota)
- 30 - 60 min4,0(341 arviota)
- 30 - 60 min4,5(57 arviota)
- alle 30 min4,5(210 arviota)
- 30 - 60 min3,7(98 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (88 arviota)
- Punaherukka.10 kuukautta sittenVoisikohan tätä tehdä punaherukka mehusta? Ja jos voi niin millä mittasuhteella mitäkin.
- Yöpöllö2 vuotta sittenTäytyy testata tämä. Oma suosikkini on raparperivispipuuro.
- Harmi4 vuotta sittenEi onnistunut. Puurosta tuli tönkköä liisteria, ei ollenkaan kuohkeaa.
- tuttu tarina4 vuotta sittenvispipuuro on yks mun lemppari resepteistä., kokeilin puolukan tilalle vadelmaa.
- Bruno4 vuotta sittenPuuron voi myös vatkata kun se on kuumaa, heti kiehuttamisen jälkeen, jolloin sitä voi nauttia kuohkeana ja lämpimänä. Testattu on.