Punaherukkavispipuuro
Ihanan kuohkea punaherukkavispipuuro vie ajatukset mummolan herkkuihin. Kirpsakka punaherukka sopii hyvin perinteisen puolukan tilalle vispipuuroon. Noin 0,65 €/annos*
- 8 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
8 annosta
- 1lvettä
- 1 1/2dlPirkka mannasuurimoita
- 200g(n. 3 1/2 dl)punaherukoita
- 1 1/4dlsokeria
- 1/4tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Kiehauta 2 dl vettä ja punaherukat. Siivilöi punaherukoista kuoret ja siemenet pois. Se onnistuu parhaiten, kun hierot lusikalla marjoja siivilää vasten.
- Mittaa isoon kattilaan 8 dl vettä ja siivilöity marjasose. Kuumenna kiehuvaksi ja vatkaa joukkoon mannasuurimot, sokeri ja suola. Sekoita ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Jäähdytä puuro ensin kylmässä vesialtaassa ja tämän jälkeen jääkaapissa. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi ja mausta vaniljasokerilla. Tarjoa maidon ja halutessasi sokerin kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
vispipuuro on yks mun lemppari resepteistä., kokeilin puolukan tilalle vadelmaa.
Puuron voi myös vatkata kun se on kuumaa, heti kiehuttamisen jälkeen, jolloin sitä voi nauttia kuohkeana ja lämpimänä. Testattu on.