Hyppää sisältöön
PunaherukkavispipuuroTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punaherukkavispipuuro

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Ihanan kuohkea punaherukkavispipuuro vie ajatukset mummolan herkkuihin. Kirpsakka punaherukka sopii hyvin perinteisen puolukan tilalle vispipuuroon.
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

8 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    322 kJ / 77 kcal
  • Rasva
    0,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    0 g
  • Hiilihydraatit
    16,4 g
  • josta sokereita
    9,8 g
  • Proteiini
    1,3 g
  • Suola
    0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta 2 dl vettä ja punaherukat. Siivilöi punaherukoista kuoret ja siemenet pois. Se onnistuu parhaiten, kun hierot lusikalla marjoja siivilää vasten.
  2. Mittaa isoon kattilaan 8 dl vettä ja siivilöity marjasose. Kuumenna kiehuvaksi ja vatkaa joukkoon mannasuurimot, sokeri ja suola. Sekoita ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
  3. Jäähdytä puuro ensin kylmässä vesialtaassa ja tämän jälkeen jääkaapissa. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi ja mausta vaniljasokerilla. Tarjoa maidon ja halutessasi sokerin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (88 arviota)

  • Punaherukka.
    10 kuukautta sitten
    Voisikohan tätä tehdä punaherukka mehusta? Ja jos voi niin millä mittasuhteella mitäkin.
  • Yöpöllö
    2 vuotta sitten
    Täytyy testata tämä. Oma suosikkini on raparperivispipuuro.
  • Harmi
    4 vuotta sitten
    Ei onnistunut. Puurosta tuli tönkköä liisteria, ei ollenkaan kuohkeaa.
  • tuttu tarina
    4 vuotta sitten
    vispipuuro on yks mun lemppari resepteistä., kokeilin puolukan tilalle vadelmaa.
  • Bruno
    4 vuotta sitten
    Puuron voi myös vatkata kun se on kuumaa, heti kiehuttamisen jälkeen, jolloin sitä voi nauttia kuohkeana ja lämpimänä. Testattu on.