Vispipuuro puolukoista

Kuohkea vispipuuro sopii niin aamu- ja välipalaksi kuin jälkiruoaksikin.
Vispipuuro puolukoista
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 62,8 kcal / 100 g
    • Laktoositon
    • Maidoton

Ainekset

8 annosta

Lisäksi

    • Valio Maito Plus rasvatonta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vispilöi kiehuvaan veteen mannasuurimot. Lisää suola ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Jauha jäiset puolukat tehosekoittimella tai monitoimikoneella hienoksi rouheeksi ja sekoita puuroon. Keitä vielä pari minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi. Mausta halutessasi vanilliinisokerilla. Tarjoa maidon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,8 kcal263 kJ
  • Proteiinia0,95 g
  • Hiilihydraatteja14,2 g
  • Rasvaa0,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille25