Vispipuuro puolukoista
Kuohkea vispipuuro sopii niin aamu- ja välipalaksikin.
8 annosta30 - 60 min62,8 kcal / 100 g
Ainekset
8 annosta
- 1lvettä
- 1 1/2dlPirkka mannasuurimoita
- 1/4tlsuolaa
- 1 1/4dlsokeria
- 2-3dl(100-150 g)Pirkka puolukoita (pakaste)
- (1 tlvanilliinisokeria)
Lisäksi
- Valio Maito Plus rasvatonta
Valmistus
30 - 60 min- Vispilöi kiehuvaan veteen mannasuurimot. Lisää suola ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Jauha jäiset puolukat tehosekoittimella tai monitoimikoneella hienoksi rouheeksi ja sekoita puuroon. Keitä vielä pari minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi. Mausta halutessasi vanilliinisokerilla. Tarjoa maidon kanssa.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 62,8 kcal263 kJ
- Proteiinia 0,95 g
- Hiilihydraatteja14,2 g
- Rasvaa0,14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
pari desiä mansikoita lisäksi niin riittää vähempi sokeri.
Ihan huono ohje ei tullut kuvan mukaista ollenkaan...
Vähän vähemmän sokeria ja enemmän marjoja, tummat mannasuurimot. Tosi hyvää tuli, lapsetkin tykkää 👍🏻
Aivan loistava ohje, tulee herkullista, korvaan puolet sokerista makeutusnesteellä.
Sokeria voi lisätä litralle nestettä 1dl:n ettei tule liian makiaa. Jos haluaa vähemmen sokeria ja välttää turhaa energiaa, niin sitten vähemmän.
Hyvä ohje. Juuri näin, turha niitä kypsiä puolukoita on keittää minuuttitolkulla vaan soseuttaa, lisätä sekaan ja kiehauttaa.
Puolukkavispipuuro oli erittäin maukasta ja nopeatekoista nam 😋😋
on aikasemmin tehty. tulee hyvää