• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nakkipasta

Nakkipastassa on mukavan savuinen aromi. Resepti vain noin 1,90 €/annos.
Nakkipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 470 kcal / annos (410g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1pkt(420 g)HK Aito nakkeja, baijerilainen
    • 1(120 g)sipuli
    • 1-2rklöljyä
    • 1prk(2 1/2 dl)Flora Ruoka pekoni & sipuli -ruokakermaa
    • (basilikaa)

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
  2. Viipaloi nakit ja hienonna kuorittu sipuli. Ruskista nakit rasvassa. Lisää sipuli pannulle kuullottumaan.
  3. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää ruokakerma.
  4. Valuta pasta. Annostele pasta ja kastike lautasille. Koristele halutessasi basilikalla. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kastike sopii myös perunoiden tai perunasoseen kanssa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 410g100 g

  • 470 kcal1 970 kJ
  • Proteiinia27,4 g
  • Hiilihydraatteja68,4 g
  • Rasvaa40,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13