Tosi helppo nakkikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tosi helppo nakkikeitto

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Kananmunaton
Super helppo nakkikeitto maistuu niin arkena kuin viikonloppuna koko perheelle.
  • Laktoositon
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 l
 
vettä
tai
2
 
Pirkka lihaliemikuutiota
tai
2 ps (à 250 g)
 
tai
1 ps (400 g)
 
peruna-purjosekoitusta (pakaste)
tai
1 pkt (300 g)
 
tai
 
persiljaa
tai
 
ja basilikaa
tai

Valmistus

alle 15 min
Kiehauta vesi. Murenna joukkoon lihaliemikuutiot. Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus. Keitä 5 minuuttia.
Paloittele joukkoon nakit. Kiehauta. Hienonna pinnalle reilusti persiljaa ja basilikaa. Tarjoa lisäksi ruisleipää.
Tosi helppo nakkikeitto

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka kasvissuikaleet 250g pakaste
    Pirkka kasvissuikaleet 250g pakaste
    Plussa-kortillaPlussa-tarjous
    -11 %
    3,504 kpl
    0,99/kpl
    3,96/kg
  • Pirkka lihaisa kuoreton nakkimakkara 300g
    Pirkka lihaisa kuoreton nakkimakkara 300g
    1,89/kpl
    6,30/kg
  • Pirkka suomalainen basilika ruukussa
    Pirkka suomalainen basilika ruukussa
    1,39/kpl
  • Järvikylä basilika rkk FI
    Järvikylä basilika rkk FI
    1,89/kpl
  • Apetit kasvissuikaleet 250g pakaste
    Apetit kasvissuikaleet 250g pakaste
    1,15/kpl
    4,60/kg
  • Maggi 168g Extra Lihaliemi 16 palaa
    Maggi 168g Extra Lihaliemi 16 palaa
    Plussa-kortillaPlussa-tarjous
    -9 %
    3,802 kpl
    2,09/kpl
    12,44/kg
  • Bong Lihaliemikuutiot 120g 12-p
    Bong Lihaliemikuutiot 120g 12-p
    1,85/kpl
    15,42/kg
  • Pirkka kuoreton nakki 600g
    Pirkka kuoreton nakki 600g
    2,99/kpl
    4,98/kg
  • Pirkka suomalainen persilja 50g
    Pirkka suomalainen persilja 50g
    2,59/kpl
    51,80/kg
  • Pirkka suomalainen persilja ruukussa
    Pirkka suomalainen persilja ruukussa
    1,49/kpl

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (102 arvostelua)

  • Kolli
    22 tuntia sitten
    Miksi ihmeessä sipulia pitää tunkea joka paikkaan?? Maassamme on valtavasti ihmisiä jotka eivät tykkää sipulin mausta. Huonon kokin tunnistaa siitä, että se lyö sipulia joka paikkaan " makua" antamaan, kun ei osaa sitä muuten aikaansaada!
  • kokkimummo
    7 vuotta sitten
    Helppo nakki! Makua kyllä lisää kun pyöräytät nakkipaloihin pintavärin kuumalla pannulla!