Tonnikalapasta

Tämä tonnikalapasta valmistuu erittäin nopeasti.
Tonnikalapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 176 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1(100 g)sipuli
    • 1rklöljyä
    • 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1dlPirkka ruokakermaa
    • 2rkltuoretta basilikaa hienonnettuna

Pinnalle

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
  2. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki. Lisää lopuksi ruokakerma ja basilika.
  3. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.

Ravintosisältö per 100 g

  • 176 kcal737 kJ
  • Proteiinia8,48 g
  • Hiilihydraatteja20,6 g
  • Rasvaa6,07 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi