• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Päärynärahka

Päärynärahka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 165 kcal / 100 g

    Ainekset

    4 annosta

    Pinnalle

    Valmistus

    alle 15 min
    1. Valuta ja kuutioi päärynät. Vaahdota kerma. Lisää rahka, päärynät, rusinat, sokeri, vanilliinisokeri, kaneli ja sitruunanmehu kerman joukkoon varovasti sekoittaen.
    2. Paahda pähkinät pannulla kauniin värisiksi ja ripottele ne päärynärahkan pinnalle.

    Ravintosisältö per 100 g

    • 165 kcal692 kJ
    • Proteiinia5,01 g
    • Hiilihydraatteja18,9 g
    • Rasvaa10,4 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille