Hyppää sisältöön
PäärynärahkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Päärynärahka

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Helppo päärynärahka maistuu arkisena jälkiruokana tai iltapalana.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Ravintosisältö

  • Energia
    753 kJ / 180 kcal
  • Rasva
    9,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    5,2 g
  • Hiilihydraatit
    16,2 g
  • josta sokereita
    15,7 g
  • Proteiini
    4,8 g
  • Suola
    0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta ja kuutioi päärynät. Vaahdota kerma. Lisää rahka, päärynät, rusinat, sokeri, vanilliinisokeri, kaneli ja sitruunanmehu kerman joukkoon varovasti sekoittaen.
  2. Paahda pähkinät pannulla kauniin värisiksi ja ripottele ne päärynärahkan pinnalle.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (3 arviota)