• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmärahka

Helppoon hedelmärahkaan voin käyttää banaanin ja ananaksen lisäksi myös muita hedelmiä.
Hedelmärahka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 78,4 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka.
  2. Paloittele banaanit, valuta ananakset ja puolita rypäleet. Lisää hedelmät rahkaseoksen joukkoon. Mausta sitruunanmehulla, sokerilla ja vanilliinisokerilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 78,4 kcal328 kJ
  • Proteiinia3,81 g
  • Hiilihydraatteja14,9 g
  • Rasvaa1,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3